MIX & MATCH CHRISTMAS DECOR

Είναι φορές που μας πιάνει μια μανία ή μια τρέλα θα έλεγα και θέλουμε να αλλάζουμε τα χριστουγεννιάτικα μας στολίδια.Είτε γιατί τα έχουμε βαρεθεί με την πάροδο των χρόνων είτε γιατί είμαστε Christmas fans και θέλουμε τις αλλαγές. Αφού πήραμε την απόφαση να αλλάξουμε εντελώς το στυλ και το ύφος της διακόσμησης μας , διερωτόμαστε στην συνέχεια τι να κάνουμε τα στολίδια της προηγούμενης χρονιάς ή και χρόνων.Αν τα κρατήσουμε θα τα χρειαστούμε κάποτε ,θα τα χρησιμοποιήσουμε ξανά ή πάει μας τελείωσε η έμπνευση με αυτά;
Νομίζω αυτό το ποστ έρχεται για να μας πει ότι το mix and match ταιριάζει πολυ στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Συνδυασμοί χρωμάτων που δημιουργούν μια πιο παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα ,ενώ παραπέμπουν σε παλαιότερες δεκαετίες όπου οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις ήταν σε αυτό το concept.Ένας απίστευτα μαγικός συνδυασμός είναι το Μπορντό με το γαλάζιο ,το ροζ και το bronze .Δοκίμασε όμως να συνδυάσεις bronze στολίδια με μπλε και μωβ και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει. Ενώ η πολυχρωμία στα λαμπάκια που αναβοσβήνουν θα κάνουν ακόμα πιο cozy την ατμόσφαιρα.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική γιορτή του χρόνου και για κάποιους κρύβουν ένα ρομαντισμό. Τα κεριά είναι το κλειδί για να δημιουργήσεις ένα χαλαρό περιβάλλον με μαγικες και ρομαντικές νότες.Τα ψηλά κεριά έχουν την τιμητική τους.Βάλε σε χρυσούς ή γυάλινους ή σε καθρέφτη δίσκους διάφορα κηροπήγια με κεριά σε διάφορα χρώματα .Ενώ τα χαμηλά ποτηράκια σε χρυσό ή γυάλινα θα προσθέσουν στυλ.

received_1000463283865787
received_314658620510296

Τώρα ήρθε η στιγμή να στολίσεις τζάκι ,τραπεζαρία,εσωτερική σκάλα και δεν έχεις καθόλου έμπνευση .Λοιπόν οι τρέσες ή γιρλάντες από έλατο διακοσμημένες με στολίδια και κορδέλες ή φιόγκους θα δημιουργήσουν ένα διαφορετικό Christmas spirit.Εγώ παλι λατρεύω τις καρό κορδέλες σε πράσινο και κόκκινο .

Αυτό όμως που θα δώσει extra credits στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι τα velvet στολίδια . Προσθέτουν μια πιο luxury διάθεση και δίνουν ένα πολύ αρχοντικό ύφος . Τα βελούδινα στολίδια εντυπωσιάζουν και συμβάλουν σε μια ρομαντική – χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα . Ενώ τα πιο metallic χαρίζουν λάμψη ταιριάζουν με velvet αλλά και sparkle στολίδια.

Η έμπνευση χρειάζεται καλή διάθεση και τότε η δημιουργία γίνεται αφορμή για ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.