CHIC AND STYLISH SHIRTS OUTFITS

Το πουκάμισο ήταν εξ αρχής ανδρικό ένδυμα, όπου σιγά σιγά βρέθηκε στις γυναικείες ντουλάπες. Είναι αυτό το κομμάτι που αν το συνδυάσεις σωστά και το κάνεις δικό σου, θα αποκτήσεις ένα chic look. Είναι ίσως το μοναδικό ρούχο που θα σου δώσει ένα outfit πιο μοντέρνο ή πιο κλασσικό. Το λευκό πουκάμισο συνδυασμένο με τζιν παντελόνι είναι η απόλυτη πρόταση για το φθινόπωρο. Σίγουρα το λευκό πουκάμισο είναι πολύ elegant και μαρτυρεί γυναίκα με στυλ, δυναμισμό, γούστο Στο ποστ σας δείχνω πουκάμισα με φουσκωμένα μανίκια, γιατί αυτό το φθινόπωρο θα είναι fashion statement.

5256182b7c5f52f72ad57b3626e7a78d
f4ddb0f9440132a172b218788474e96d

Δεν θα μείνω όμως στον απόλυτο συνδυασμό, αλλά σας προτείνω πουκάμισα σε ότι χρώμα θέλετε, ριγέ, floral, σατέν, crochet. Συνδυασμένα με παντελόνια τύπου κοστούμι, shorts και φυσικά με jean παντελόνι.Ολοκλήρωσε ένα chic look με καδενες στο λαιμό, κολιέ πέρλες ή αλυσίδες. Ένα look που θα σε απογειώσει από το πρωί στην δουλειά ή στην βόλτα, ενώ το βράδυ θα σε κάνει να είσαι sexy. Εξάλλου οι δυναμικές γυναίκες με αυτοπεποίθηση και στυλ πάντα δείχνουν σεξι και κερδίζουν εντυπώσεις.

Beauty tips:Με αυτά τα πουκάμισα, το κατάλληλο hairstyle ειναι μια αλογοουρά. Ενώ το wet hair look είναι ακόμη μια διαφορετική πρόταση για να ξεχωρίσεις.