NG BOUTIQUE: 7 stylish outfits fw22/23

Μια βόλτα στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην Κυριακου Ματση θα σε βάλει σε πειρασμό ,αφου η NG boutique διαθέτει fashionable outfits που θα θέλεις σίγουρα να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου . Ρούχα που αφορούν την κάθε γυναίκα που θέλει να είναι  κομψή και στυλατη ενώ παράλληλα να κερδίζει εντυπώσεις και comments για κάθε της εμφάνιση .

Η NG boutique γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι προσεγμένη και εντυπωσιακή .Γνωρίζει τι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο ,έτσι ώστε να αναδεικνύει το ρούχο . Φροντίζει μέσα από κάθε στυλ να προβάλλει την θηλυκότητα και την γοητεία .

Το στυλ είναι η προσωπικότητα της κάθε μιας και η NG boutique αγαπά την σωστή αισθητική . Έτσι μέσα από ένα συνδυασμό μόδας και στυλ ντύνει την κάθε γυναίκα που ξέρει πως να είναι μοναδική και να ξεχωρίζει .

Στην NG boutique θα βρεις τα πιο hot brands της εποχής που έχουν κερδίσει έδαφος στον χώρο της μόδας . Brands που ξεχωρίζουν για τα designs , τα prints and patterns,την ποιότητα , την εφαρμογή και το ύφος που αφήνουν σε κάθε γυναίκα .

Δεν θα μπορούσα να μην σας δείξω τα 7 αγαπημένα μου outfits από NG boutique . Ρούχα από την νέα συλλογή της Nidodileda ,Trilogy clothing,  και Αpiece of me . 7 outfits για all day εμφανίσεις που σίγουρα θα αγαπήσεις και εσυ .

Brands

Nidodileda

Trilogy_ the label

Mallory the label

Mya collection

Individual art leather

A piece of me

Abstracto

Knls

Mums handmade

Soulmad3

Nazezhda_clothing

Dorina savva

Erya intimate collection

Break a stone

https://www.instagram.com/ng_boutique/?hl=el

21F4F8C5-16C3-4F50-8A22-4EDCAA2DB2B4
AFBD4176-7B32-46EB-902F-E56CE3649E70