OUTIFS IDEAS FOR WORK

Μπορεί το φθινόπωρο να μην μπήκε επίσημα, αλλά εμείς αλλάζουμε mood και βάζουμε στην γκαρνταρόμπα μας items που θα φορέσουμε το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα και θα, είμαστε κομψές και στυλατες.

Αρχή θα κάνω με τα πιο classy and elegant outfits που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα στον επαγγελματικό τησ χώρο. Ένα Professional look θα σταθεί αφορμή για τα πιο θετικά comments. Ενώ προδίδει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, υψηλή αισθητική, γούστο, καλαισθησία και επαγγελματισμο. Μια γυναίκα που υποστηρίζει ένα επαγγελματικό look ταυτόχρονα ξεχωρίζει, γιατί το όλο outfit της δίνει άποψη.

received_379633197231040
received_385639953042792

Ανδρογυνα κοστούμια ή πουκάμισα συνδυασμένα με φαρδιά παντελόνια, πλισε φούστες που φέτος θα φορεθούν πολύ με το fashion statement που δεν είναι άλλο από το καρώ blazer. Το οποίο θα φορεθεί και με άλλα print patterns. Θα είσαι ακόμη πιο εντυπωσιακή όταν στο επόμενο επαγγελματικό ραντεβού σου κάνεις εμφάνιση με φορέματα τύπου blazer ή σε στυλ envelope. Εγώ βρήκα τα πιο elegant Professional outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Το καφέ, το λευκό, το μπεζ, το petrol ειναι τα χρώματα που θα σε απογειώσουν στον εργασιακό σου χώρο. Προτίμησε φωτεινά απαλά χρώματα σε γήινους τόνους και απέφυγε έντονους χρωματισμούς και συνδυασμούς.

Τα total White outfits είναι η απόλυτη πρόταση που αγαπώ ιδιαίτερα και θεωρώ ότι κερδίζουν επάξια τα credits για, ένα chic Professional look.