5 fashion statements and colours for ss23

Η άνοιξη για εμένα είναι η πιο ρομαντική εποχή του χρόνου . Είναι η αναγέννηση συναισθημάτων και εμείς έχουμε πιο πολυ την ανάγκη για ανανέωση και αλλαγές αφού αρχίζει να ανεβαίνει η ψυχολογία μας λόγω αλλαγής της εποχής.Η μετάβαση από τα βαριά ρούχα στα πιο ανάλαφρα αλλά και πιο χρωματιστά μας προκαλούν να παρακολουθήσουμε τις τάσεις της σεζόν.

Οι σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν τις συλλογές τους στα fashion shows των μητροπόλεων και μας απέδειξαν ότι η κομψότητα και η θηλυκότητα έχουν τον πρώτο λόγο σε κάθε μας εμφάνιση . Fashion and style δυο έννοιες που δεν

Θα πάψουν ποτέ να είναι αλληλένδετες.

Οι fashion designers ξέρουν πολύ  καλά να εισβάλουν στον εσωτερικό κόσμο της γυναίκας, γι αυτό και οι δημιουργίες τους εκπέμπουν αισιοδοξία , ανεμελιά , γοητεία ρομαντισμό , δυναμισμό. Παρόλα αυτά οι σχεδιαστές παντρεύουν το διαχρονικό με το trend , το μοντέρνο με το κλασικό , το συντηρητικό με το πιο σεξυ και μας δίνουν συλλογές με άποψη.

Πάμε όμως να δούμε τα 5 fashion statements ss23 που θα φορεθούν και θα κλέψουν εντυπώσεις αυτή την σεζόν

F4682DAA-8C80-4C9F-9BC4-465299611C9F
AA2D58EF-5FD5-4E3B-BDD6-17EC6C49D047

1. Denim outfits

Τα denim outfits είναι πάντα fashionable. Μια τάση που αγαπάμε όλες και που μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας .Φέτος όμως το total denim outfit θα αποτελέσει must trend ,ενώ τα πιο oversized jeans trousers θα φορεθούν και στις βράδυνες μας εξορμήσεις συνδυάζοντας τα με πιο shiny and glam tops . Denim φορέματα αλλά και πουκαμισάκι με jean trouser είναι ορισμένες προτάσεις που μας έχουν δείξει οι fashion designers .

2. Cult dresses

Τα cult dresses γνωστά και ως φορέματα με κοψίματα σε κάποια σημεία στο σώμα  θα κλέψουν εντυπώσεις . Μακρυά ή κοντά , στενά ή φαρδιά ή με ασυμμετρίες αλλά με την τόσο ξεχωριστή λεπτομέρεια που αναδεικνύει τα καλοσχηματισμένα σώματα . Σεξυ και άκρως θηλυκά τα cult dresses έρχονται να απογειώσουν την γυναικεία φινέτσα και να πουν ότι αξίζει να τολμήσουμε να βάλουμε ένα τέτοιο φόρεμα στην ντουλάπα μας . 

3. Tweed outfits

Είναι η εποχή που το κλασικό κομμάτι μπορεί να αλλάξει ύφος και μα γίνει πιο μοντέρνο χωρίς να χάνει την διαχρονικότητα του . Ο οίκος Channel ως προτεστάντης του συγκεκριμένου trend για ακόμη μια φορά μας δείχνει ποσό κομψή και πόσο στυλατη μπορεί να είναι η κάθε γυναίκα φορώντας ένα tweed outfit. Εάν πάλι δεν είσαι λάτρης του συγκεκριμένου στυλ δοκίμασε να συνδυάσεις το αγαπημένο σου jean με ένα μεσάτο tweed σακάκι και ένα πιο funky T-shirt και κάνε την διαφορά. Ο οίκος Channel παρουσίασε suits   τόσο με φούστα όσο και με παντελόνι αφού μούσα του είναι η κομψή και η  διαχρονική γυναίκα με υψηλή αισθητική και άποψη στο πέρασμα των χρόνων
 

4.Cargo pants or cargo jamb suit       

Ότι πιο cozy and chic για αυτή την άνοιξη . Ιδανικά κομμάτια για all day εμφανίσεις τόσο το cargo pant όσο και το cargo jam suit . Φόρεσε τα με snickers ή αθλητικό ή με πλατφόρμα ενώ το βράδυ το σανδάλι  θα σου  αλλάξει  όλο το style concept . Οι fashion designers μας εντυπωσίασαν με τα χρωματιστά satin cargo items . Για ένα πιο teenage look συνδύασε το cargo pants με crop tops ή tops τύπου κορσέ ή ακόμα με ολόσωμα κορμάκια .

5.Κρόσια

Τα κρόσια φέτος θα είναι ίσως πιο stylish statement που θα πρέπει να υιοθετήσεις και εσύ για να είσαι in . Στα runways οι fashion designers παρουσίασαν κομψά φορέματα ,φούστες , παντελόνια , tops με κρόσια  που κρύβουν μια αισθητική και μια ιδεολογία για όσες θέλουν να ξεχωρίζουν .

Colour trends and prints

Οι fashion designers απογειώνουν τις χρωματικές παλέτες αφού ανέδειξαν τις δημιουργίες τους μέσα από pastel χρώματα όπως το baby pink , γαλάζιο , κοράλι , πράσινο ,κίτρινο . Το lime αλλά και το levante είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν . Ενώ τo λευκό θα πρωταγωνιστεί ως μονοχρωμια για πιο formal εμφανίσεις . Σύμφωνα με την χρωματική παλέτα της Pantone θα δούμε έντονα χρώματα όπως μπλε , μωβ .

Τα ριγέ , τα floral αλλά και τα tie dye items θα είναι τα must prints για τα πιο stylish outfits .

Να θυμάσαι ότι πίσω από ένα fashionable and unique outfit κρύβεται η σωστή αισθητική και η ισορροπία που θα  δώσεις σε συνδυασμό χρωμάτων . Θηλυκότητα και γοητεία είναι τα keys για ιδιαίτερες εμφανίσεις .