Summer Makeup Trends

Ξέρεις ποια makeup trends θα κυριαρχήσουν αυτή την περίοδο και ποια θα σε κάνουν λαμπερή και γοητευτική;

Χρώματα έντονα και φωτεινά είναι οι προτάσεις των makeup artists. Ετοιμάσου να δοκιμάσεις τα πιο hot makeup looks που αναδεικνύουν την κάθε γυναίκα που ξέρει να εντυπωσιάζει και να  τραβά τα βλέμματα . Φωτεινά μακιγιάζ με λάμψεις καθόλη την διάρκεια της ημέρας . Οι παλέτες σκιών σε κίτρινο , πορτοκαλί ,λιλά και γαλάζιο είναι απαραίτητες στο νεσεσέρ σου . Αποχρώσεις που ταιριάζουν με κάθε outfit και δίνουν φρεσκάδα και ύφος στο στυλ σου . Εκτος από σκιές τα μολύβια στο μάτι μπορεί να δημιουργήσουν τα πιο fashion iconic makeup looks .Εντονοι  χρωματισμοί και σε κραγιόν με πρωταγωνιστή το κόκκινο και ακολουθούν το κοράλλι , πορτοκαλί , φούξια .

Το total bronze  makeup look είναι must και είναι τόσο σαγηνευτικό και glamour  που θα το λατρέψεις. Είναι σίγουρα η επιλογή σου για τις βράδυνες εξόδους . Το bronze μακιγιάζ απαιτεί ηλιοκαμένη επιδερμίδα στο σώμα έτσι ώστε να δένει πιο πολύ και το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο σεξυ και εντυπωσιακό . Οι bronze glitter eyeshadows σε συνδυασμό με έντονες γυαλάδες στα μάγουλα θα δώσουν το πιο τελιο καλοκαιρινό μακιγιάζ . Δοκιμασε το makeup look με wet hair style .

Για να είσαι ακόμη πιο εντυπωσιακή υιοθέτησε τα πιο hot make up και προσάρμοσε τις νεες τάσεις του καλοκαιριού στο στυλ και στην προσωπικότητα σου!!!

Εγω προτείνω orange make up look  που είναι η νέα τάση . Το πορτοκαλί χρώμα είναι φωτεινό και εκπέμπει γοητεία . Μια ζέστη απόχρωση που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο γλυκό και ήρεμο!!!