5 Fashion statements for summer

Είμαστε πολύ κοντά στο καλοκαίρι και ολοένα ψάχνουμε τι θα φορεθεί και ποια θα είναι τα trends. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λατρέψεις τις νέες συλλογές του καλοκαιριού , τα υφάσματα , τα σχέδια και να μην θέλεις να φορέσεις ότι προστάζει η μόδα . Επειδή ξέρω ποσό πολύ θέλεις να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση , θα σου πω τα 5 fashion statements για αυτό το καλοκαίρι !!!

1. Συνδυασμοί χρωμάτων
Αρχικά να σου πω ότι στην κορυφή βρίσκονται το πορτοκαλί , το lime , λιλά . Φέτος μπορείς να κανείς το δικό σου mix and match. Φτάνει η υπερβολή να μην είναι αντιαισθητική . Ο συνδυασμός λιλά και lime είναι αυτός που θα πρωταγωνιστεί στα streetwears. Ενώ το γαλάζιο με το πράσινο είναι επίσης ένας συνδυασμός που αγαπώ ιδιαίτερα.

2. Feathers
Λέμε ναι στα feathers ακόμα και το καλοκαίρι . Λεπτομέρεια υψηλής αισθητικής με άποψη και στυλ. Feathers στα τελειώματα σε παντελόνι , φούστα , φόρεμα , πουκάμισα . Ένα ιδιαίτερο outfit που απαιτεί να το υποστηρίζεις στο έπακρον .

3. Cult dress
Τα cult dresses έχουν κρατήσει την θέση τους στα must outfits για τις εμφανίσεις μας. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις εκείνο το φόρεμα όπου το άνοιγμα θα βρίσκεται σε εκείνο το σημείο του σώματος που θα σε αναδεικνύει και δεν θα χάνεται η καλαισθησία της εμφάνισης σου. Ένα cult dress θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου και θα τονίσει την θηλυκότητα σου .

IMG_4702
IMG_5374

4. Αέρινα φορέματα
Η απόλυτη πρόταση για τις επίσημες εμφανίσεις. Τα αέρινα υφάσματα αποτελούν το κλειδί για να είσαι γοητευτική και κομψή . Οι fashion designers στα fashion show των μεγαλουπόλεων εμπνευσμένοι από την θηλυκότητα και την κομψότητα , έδειξαν φορέματα με αέρινη διάθεση, ανάλαφρα υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα και εξωτερικεύουν ρομαντισμό , υψηλή αισθητική , φινέτσα και γοητεία .

5. Metallic items
Κάπου εδώ θα πεις το μεγάλο Ναι στα metallic outfits . Τα καλοκαιρινά βράδια με τέτοια επιλογή θα είσαι η νούμερο ένα fashionista . Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσεις βλέμματα και εντυπώσεις !!! Glamour , trendy , chic Τα metallic items είναι αυτό το fashion statement που θα πρωταγωνιστεί και μας υπενθυμίσει ότι η μόδα κάνει κύκλους και φέρνει μαζί της τα trends προηγούμενων δεκαετιών .

Κάπου εδώ θα σου πω ότι η μόδα δεν επιβάλλει στυλ και looks αλλά προτείνει τι σου ταιριάζει έτσι ώστε να προβάλεις την θηλυκότητα και την γοητεία σου !!!