SUNKISSED MAKEUP LOOKS AND RED LIPS

Είναι η απόλυτη πρόταση για summer looks για να είσαι diva, sexy και γοητευτική. Sunkissed makeuplook and Red lips. Ποια από εμάς μπορεί να αντισταθεί σε ένα σαγηνευτικό μακιγιάζ? Το κόκκινο κραγιόν ως γνωστό, είναι must και ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και είναι all day choice. Πόσο μάλλον όταν το συνδυάσεις με ένα ηλιοκαμενο bronze makeup look!!! Η τάση για το καλοκαίρι στο makeup, απαιτεί καθαρό πρόσωπο για τις πρωινές εμφανίσεις, ενώ το βράδυ μας προτρέπει να είμαστε glamour and sexy. Εδώ είναι που οι bronze αποχρώσεις θα δώσουν το sunkissed makeuplook. Bronze βάσεις, πούδρα, rouge, αλλά και bronze eyeshadows με έντονη μαύρη μάσκαρα. Χρησιμοποίησε beauty products με γυαλάδα και λάμψη. Μην το φοβηθείς καθόλου!!! Είναι καλοκαίρι και ένα πιο sparkle sunkissed makeup look θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε κάνει εντυπωσιακή και επιθυμητή. Το κόκκινο κραγιόν είτε σε πιο mat μορφή, είτε σε πιο glossy και juicy, θα χαρίσει επιπλέον λάμψη στο πρόσωπο σου και θα τονίσει την γοητεία και την ομορφιά σου. Η αντίθεση μεταξύ της bronze επιδερμίδας και του φωτεινού κόκκινου χρώματος, δίνει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που όσες το τολμήσετε θα κερδίσετε τα βλέμματα.
3740201fd0eed2ef45cef4dd82a63526
18e4257bf514c5fa33684ad409ca6349

Αν πάλι λατρεύετε αυτό τον ακαταμάχητο συνδυασμό και θέλετε να τον ακολουθήσετε και κατά την διάρκεια της ημέρας, τότε χρησιμοποιήστε bronze beauty products τόσο για το πρόσωπο, όσο και για τα μάτια στον ίδιο τόνο χωρίς γυαλάδα.
To sunkissed makeuplook αποτελεί statement για το καλοκαίρι και πάντα χαρίζει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται μια γυναίκα, για να αναδείξει την θηλυκότητα και την γοητεία της!!!