ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ LUXURY DECOR

Το σημερινό post είναι ιδιαίτερο γιατί έχει να κάνει με τον κόσμο της ομορφιάς . Αφορά όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον χώρο της αισθητικής και έχουν τον δικό τους χώρο ή επιθυμούν να φτιάξουν ένα κέντρο αισθητικής.

Όπως και να το κάνουμε η στιγμή που επισκεπτόμαστε τα ινστιτούτα αισθητικής είμαι «ιερή». Είναι αυτή η ήμερα που διαφέρει από τις προηγούμενες .Γιατί κρύβει αυτή την ώρα που θα μας προσφέρει χαλάρωση και θα μας βοηθήσει να ξεχαστούμε λίγο. Ναι μεν θα αφαιθούμε στα χέρια των ειδικών και θα μας περιποιηθούν ,αλλά θα νιώσουμε ακόμη πιο όμορφα όταν βρεθούμε σε ένα όμορφο χώρο ,ένα περιβάλλον με υψηλή αισθητική ,καλαισθησία και γούστο.Όχι δεν είναι γυναικεία ιδιοτροπία. Είναι μια πραγματικότητα που κερδίζει εντυπώσεις και γίνεται αγαπημένη συνήθεια .Ένας όμορφος χώρος πάντα ελκύει .Είναι εδώ που οι εντυπώσεις θα μετρήσουν ως διαφήμιση και θα αυξήσουν το πελατολόγιο.

received_1299334560532386
received_315748369999973

Τι χρειάζεται ένα ινστιτούτο αισθητικής για να είναι εντυπωσιακό ; Καταρχάς χρειάζεται συνδυασμούς χρωμάτων και η διακόσμηση να είναι πιο girly and luxury. Η πολυτέλεια κρύβεται πίσω από όμορφα μικροέπιπλα όπως βελούδινο καναπέ ,πολυθρόνα ,πουφ . Οι oversized καθρέφτες με χρυσή κορνίζα , τα wall papers σε διαφορά prints ,τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ορισμένες λεπτομέρειες που θα παίξουν ρόλο στην διακόσμηση .Πολύ σημαντικό είναι να υπάρχει ένας χώρος υποδοχής ,έτσι ώστε να δημιουργεί όμορφα συναισθήματα με την είσοδο στο ινστιτούτο.

Οι ραφιερες ή τα κουφώματα με γυψοσανίδες είναι πολύ όμορφες επιλογές για να φυλαχτούν διαφορά προϊόντα αλλά και για διακοσμητικούς σκοπούς.

Επιλέξτε χρώματα ζωντανά και συνδυάστε τα μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα χαλάρωσης και πολυτελείας . Δώστε άποψη και στυλ στο χώρος σας και κερδίστε εντυπώσεις και comments.