ANIMAL PRINT DECOR

Θα σας δείξω μια πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση και θα αγαπήσετε την νέα τάση που γοητεύει τους interior designers. Animal print inspiration. Σίγουρα αυτό το trend δεν αφορά μόνο την μόδα αλλά αφορά και την διακόσμηση. Είναι chic and unique.Έχει άποψη και εκφράζει καλαισθησία και υψηλή αισθητική.

Όταν αποφασίσεις να βάλεις animal print στο χώρο σου, να ξέρεις ότι θα κερδίσεις εντυπώσεις. Για ορισμένους μια τέτοια διακόσμηση, αποτελεί μία εκκεντρική απόπειρα. Για αυτούς που θέλουν το διαφορετικό στο χώρο τους αποτελεί γούστο και στυλ.

Καταρχάς το animal print, αποτελεί ‘πινελιά’ και είναι μια λεπτομέρεια που θα ξεχωρίσει. Ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις και αυτό το mix and match θα κάνει το χώρο σου ακόμη πιο elegant.

ec2112f6a749a350dbcfd5446156e1de
7bf0796199d5fa7d20140b7f9c97134b

Δεν μπορείς να το κατατάξεις σε κάποια κατηγορία. Δεν είναι ούτε μοντέρνο ούτε κλασσικό. Αναλόγως πως θα το συνδυάσεις θα δώσεις μια ταυτότητα στο χώρο σου. Μην κάνεις όμως υπερβολές, γιατί μετά θα χαθεί κάθε λεπτομέρεια. Ένας καναπές ή πολυθρόνες ή πουφ ή μαξιλάρια ή κονσόλα ή χαλί ή wall paper σε animal print θα προκαλέσουν αίσθηση στο χώρο σου. Το animal print είναι αυτό το μοτίβο που θα αλλάξει όλη τη φιλοσοφία και το στυλ. Θα φωτίσει τον χώρο σου και θα δώσει μία πιο σοφιστικέ ή παιχνιδιάρικη προσέγγιση, αναλόγως των συνδυασμων

# Decor tip : Συνδύασε κυπαρισσι χρώμα με animal print και θα, έχεις ένα πολύ κομψό και trendy αποτέλεσμα.