Yeso Y Cera : Η φιλοσοφία πίσω από το luxury brand

Είναι ένα από τα αγαπημένα διακοσμητικά στοιχεία στο δικό μου σπίτι . Η μυρωδιά και η γοητεία ενός κεριού σε ταξιδεύει , σε μαγεύει και κυρίως σου προκαλεί τα πιο όμορφα συναισθήματα .

Τα κεριά αποτελούν αναμφίβολα μια γουστόζικη επιλογή για να διακοσμήσεις κάθε χώρο στο σπίτι .Ταιριάζουν σε μοντέρνο ή κλασικό διάκοσμο . Ενώ εύκολα συνδυάζονται με αλλά διακοσμητικά . Μια πρόταση που λατρεύω ιδιαίτερα είναι η τοποθέτηση ποικίλων κεριών σε μεγάλο γυάλινο δίσκο με αρωματικά χώρου .Προκαλούν μια ρομαντική διάθεση και εκπέμπουν ηρεμία και χαλάρωση με το άναμμα τους 

Στο σημερινό άρθρο θα σας γνωρίσω τα δικά μου αγαπημένα κεριά  από το brand Yeso Y Cera . Ξεχωρίζουν για την luxury και συνάμα minimal τους ταυτότητα . Ενώ γοητεύουν με τις απίστευτα ζωηρές μυρωδιές τους .Δημιουργούν ατμόσφαιρα με  αρμονική αισθητική  και  άποψη

Αν ψάχνεται για δωράκια που θα εντυπωσιάσουν και θα αγαπηθούν τότε το Yeso Y Cera  είναι μια επιλογή που αξίζει .   

415A5BD6-9F79-4E72-8D1E-192AAE6B4487
1B3F840D-5D19-466F-AD54-FB0CE5A99BAB

Μέσα από την αναζήτησή για όμορφες και χαλαρωτικές μυρωδιές που σε ταξιδεύουν γεννήθηκε η ιδέα για το brand Yeso Y Cera.

Με συνταγή κομψότητας και πολυτέλειας, δημιουργούμε για σας χειροποίητα melts και κεριά που σας ταξιδεύουν πριν καν τα ανάψετε. Όλα αυτά, χρησιμοποιώντας μόνο 100% eco-friendly, carbon-neutral soy wax σε συνδυασμό φυσικά αρωματικά έλαια.

 Επιλέξτε μέσα από μια πλούσια γκάμα από μυρωδιές οπως seasonal, Floral, Wood and Spicy. Για τον προσωπικό σας χώρο, καθώς και για τις ποιο σημαντικές στιγμές σας (γενέθλια, βαφτίσεις, γάμους).

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το    Yeso Y Cera κερί σας, από το πρώτο άναμμα μέχρι το τελευταίο, σας προτείνουμε τις παρακάτω σημαντικές συμβουλές φροντίδας.

 

Πριν ανάψετε το κερί σας κόψτε το φυτίλι στα 0,5 εκατοστά περίπου. Επαναλάβετε τη διαδικασία, εάν χρειάζεται, πριν από κάθε χρήση του κεριού σας. Ένα φυτίλι με μικρό μέγεθος θα επιμηκύνει το χρόνο καύσης του κεριού σας ενώ θα εμποδίσει την παραγωγή μαύρου καπνού από το κερί. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε έναν ειδικό κόφτη φυτιλιού για να τριμάρετε τα φυτίλια των κεριών σας, αλλά ένα ψαλίδι λειτουργεί επίσης.

 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΜΜΑ

Το πρώτο άναμμα είναι σημαντικό για να διασφαλίσει ότι το κερί σας διατηρεί το σχήμα του καθώς καίγεται.  βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η επιφάνεια του κεριού είναι υγρή πριν το σβήσετε. Αυτό είναι σημαντικό καθώς ένα ομοιόμορφο κάψιμο θα εξασφαλίσει μια καλύτερη απόδοση μυρωδιάς και θα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του κεριού.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΥΣΗΣ

Για την καλύτερη απόδοση των κεριών, είναι σημαντικό να μην τα αφήσετε να καίνε για περισσότερο από 4 συνεχόμενες ώρες. Στη συνέχεια, αφήστε τα κεριά σας να κρυώσουν για 2 ώρες και μπορείτε να τα ξανανάψετε αφού ψαλιδίσετε το φυτίλι.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πάντα να καίτε τα κεριά σας μακριά από αέρινα ρεύματα, άλλες πηγές θερμότητας και εύφλεκτα αντικείμενα. Επίσης, είναι σημαντικό τα κεριά να καίγονται πάνω σε επιφάνειες ανθεκτικές στη θερμότητα. Επιπλέον, διατηρείτε τα κεριά σας μακριά από παιδιά ή/και κατοικίδια, ενώ καίγονται. Τέλος, μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί ανεπίβλεπτο.

 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΜΜΑ

Συνιστάται να σταματήσετε τη χρήση του κεριού σας όταν έχει απομείνει στη βάση του βάζου μόλις 1 εκατοστό κεριού. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε το βάζο να γίνει πολύ καυτό στο άγγιγμα ή να σπάσει. Παράλληλα, εάν συνεχίσετε να ανάβετε το κερί ενώ υπολείπεται λιγότερο από 1 εκατοστό, η ποιότητα καύσης του θα μειωθεί αρκετά.

 https://instagram.com/yeso.y.cera?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Tips: Ο χρόνος καύσης για ένα κερί 200γρ είναι περίπου 45 ώρες.