Η ΜΑΡΤΙΝΑ ΠΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Η Μαρτίνα Πιερή είναι 33 χρόνων και μας συστήνει την συλλογή της με τα πιο κλασάτα σκουλαρίκια.Μας επιβεβαιώνει ότι η γυναίκα που ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση είναι αυτή που αντιπροσωπεύει την θηλυκότητα, κομψότητα, γοητεία. Είναι αυτή η γυναίκα που είναι fashionable αλλά συνυπάρχει με την διαχρονικότητα και την κουλτούρα. Γιατί η μόδα ειναι κουλτούρα, έχει άποψη, είναι όταν το παρελθόν επανέρχεται στο παρών και υπενθυμίζει ότι η μόδα κάνει κύκλους. Η Μαρτίνα αγαπά την μόδα , το στυλ και μέσα από την κουβέντα που είχαμε μου έδωσε την εντύπωση μιας γυναίκας που ξεχωρίζει για την καλαισθησία και το γούστο της. Λατρεύει να βλέπει τις γυναίκες να έχουν στυλ με υψηλή αισθητική και μέσα από την συλλογή της βλέπουμε κομμάτια που απευθύνονται σε κάθε ηλικία και στυλ. Έβαλε στη ζωή της το Bead Heaven και υπόσχεται να μας ταξιδεύει στον κόσμο της μόδας με τα πιο chic σκουλαρίκια. Η Μαρτίνα μοιράζεται μαζι μας την δικιά της εκδοχή για την μόδα και για την γυναικεία κομψότητα. Ενώ μας λέει από που άντλησε την ιδέα για αυτό το entry στη ζωή της.

received_2201776036631730
received_1291644737960581

Πότε μπήκε στη ζωή σου το bead heaven?

Το Bead Heaven μπήκε στην ζωή μου απο την αρχή της πανδημίας, εδώ και 2 χρόνια.

Με ποια φιλοσοφία έχεις ξεκινήσει?

Ξεκίνησα με την φιλοσοφία του ότι δεν τα βάζουμε κάτω με τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν και τους περιορισμούς, λόγω covid, αλλά αντιθέτως περιποιόμαστε τον εαυτό μας. Η εμφανιση μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία μας γι αυτό όταν αγοράζουμε κάτι μοναδικό γουστόζικο σε προσιτή τιμή, νιώθουμε ακόμη πιο ωραία.

Υπήρχε πάντοτε αγάπη για τα σκουλαρίκια? Πιστεύεις ότι πίσω από αυτό κρύβονται κάποια πρόσωπα που ήταν το παράδειγμα σου?

Η αγάπη μου για τα σκουλαρίκια ξεκίνησε απο την παιδική μου ηλικία. Θεωρώ ότι είναι το νούμερο 1 στην εμφάνιση μιας γυναίκας που αναδεικνύει την θηλυκότητα της και κεντρίζει το ενδιαφέρον των γύρω της τόσο για το σχέδιο τους, όσο και για την ποιότητα τους.

Το πρόσωπο που κρύβεται πίσω απο την αδυναμία μου πρός τα σκουλαρίκια και το έχω πάντοτε σαν παράδειγμα είναι η αγαπημένη μου γιαγιά, την οποία χάσαμε δυστυχώς νωρίς. Ήταν πάντοτε περιποιημένη και έδινε σημασία στην εμφάνιση της με απαραίτητο αξεσουάρ τα υπέροχα σκουλαρίκια που φορούσε.

Πόσο εύκολο είναι τα επιλέγεις τα κομμάτια?Απευθύνεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο στυλ γυναίκας?

Θεωρώ πώς επιλέγω σχετικά εύκολα τα κομμάτια στην συλλογή μου, που προσφέρω γιατί απλά προσπαθώ να έχω σχέδια όχι μόνο του δικού μου γούστου, αλλά και για κάθε ηλικία, είτε είναι σε κλασσικά σχέδια είτε σε μοντέρνα και με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα. Εδώ να σημειώσω ότι τα σκουλαρίκια της συλλογής Bead Heaven είναι όλα χειροποίητα καμωμένα απο χρυσό 9 καρατίων, ημιπολύτιμες πέτρες, και μαργαριτάρια του γλυκού νερού. Ο συνδιασμός των πιο πάνω υλικών τα κάνει πολυπόθητα για κάθε γυναίκα.

Υπάρχει κάποια γυναικεία μορφή είδωλο που σε εμπνέει?

Η γυναικεία μορφή που με εμπνέει διαχρονικά είναι η γιαγιά μου οπως έχω πει και πιο πάνω γιατί τα σκουλαρίκια ήταν το φετίχ της και εγώ πάντα την θαύμαζα για το γούστο και την αισθητική της.

Λένε ότι ένα σκουλαρίκι πάντα τραβάει τα βλέμματα. Πιστεύεις ότι πλέον στην καθημερινότητα ένα σκουλαρίκι πιο κλασατο θα είναι “βαρετό”?

Σίγουρα ένα σκουλαρίκι τραβάει πάντα τα βλέμματα, ιδιαίτερα όταν είναι μοναδικό. Το άν ένα σκολαρίκι είναι ποιό κλασάτο δεν θεωρείται και βαρετό στην καθημερινότητα μας και άν λάβουμε υπόψιν ότι φορώντας και τις προστατευτικές μάσκες είναι άκρως απαραίτητο. Η γυναίκα πλέον εμφανίζεται περιποιημένη και κομψή απο το πρωί μέχρι το βράδυ και επομένως το σκουλαρίκι είναι αυτό το κόσμημα που θα την αναδείξει και θα της ολοκληρώσει το look.

Με 5 λέξεις περιέγραψε μου τι σημαίνει για εσένα μόδα?

Μόδα για μένα σημαίνει ο σωστός συνδιασμός χρωμάτων και στύλ σύμφωνα με τα προσωπικά γούστα και σωματότυπο της κάθε γυναίκας.

Ποια τα όνειρα σου σχετικά με το brand?

Τα όνειρα μου σχετικά με το brand είναι η μακροχρόνια επέκταση του σε γερές βάσεις με εμπλουτισμό των συλλογών μου και με τις σωστές διαφημίσεις και διοχετεύσεις μέσω του διαδυκτίου. Η εύκολη πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενη και να κάνει τις αγορές της μέσα απο την άνεση του χώρου της.

https://www.instagram.com/bead.heaven/?hl=en