Θα είσαι νονά; Σχεδίασε το πιο chic φόρεμα για εσενα

Έφτασε η στιγμή που θα γίνεις νονά και όλα τα βλέμματα θα στραφούν και σε σενα!! Σκέφτεσαι όμως τι φόρεμα να βάλεις και πιο στυλ να υιοθετήσεις. Θέλεις να είσαι κομψή με στυλ και φινέτσα. Θέλεις να δείχνεις λίγο σεξυ αλλά να έχεις και ένα «σοβαρό»ύφος λόγω του μυστηρίου . Έχεις ψάξει παντού αλλά δεν βρήκες αυτό που σε εκφράζει ..Νομίζω το σημερινό ποστ θα σε βοηθήσει πολύ !!!

Θα σου δώσω τις πιο stylish ιδέες για να ραφτείς !!! Ναι ακριβώς αυτό.Η διαδικασία εύκολη και όχι τόσο χρονοβόρα. Αφού επιλέξεις το σχέδιο που σου αρέσει και είναι για εσένα , τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το ύφασμα και είσαι έτοιμη!!!

Σχέδια που αναδεικνύουν την κάθε γυναίκα , που αφήνουν  την κομψότητα και την θηλυκότητα να έχουν τον πρώτο λόγο . Φορέματα που εμπνέουν υψηλή αισθητική και προσελκύουν τα βλέμματα.

Προτείνω φορέματα που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και χαρίζουν γοητεία σε κάθε γυναίκα . One shoulder dresses , με βολάν , cult dresses , puff sleeve dresses. Α line  ή πιο φαρδιά , μακρυά ή κοντά . Ανάλαφρα υφάσματα σε chiffon,jersey , satin. Όσο για τα χρώματα ,σίγουρα προτείνω pastel αποχρώσεις όπως ροζ , γαλάζιο , lime , λιλά . Το off white αλλά και το white είναι επιλογές που πάντα κερδίζουν bonus .Είσαι νονά και πρέπει να είσαι λαμπερή και στυλατη .

Ολοκλήρωσε το look με τα σωστά παπούτσια , κοσμήματα ενώ φρόντισε το makeup look και το hairstyle να σου δίνουν μια όμορφη και κομψή εικόνα.

18FFB790-1834-4FA4-A664-9267ECD1EACA
6AF39AA7-298E-47C8-843A-32D0908449BC