4 +1 outfits ideas for vacation

Ετοιμάζεις βαλίτσες για τις καλοκαιρινές διακοπές  αλλά δεν αποφασίζεις τι να βάλεις μέσα ; Ε ναι είναι αλήθεια ότι εμείς οι γυναίκες αν ήταν δυνατό θα κάναμε φορτωτική την γκαρνταρόμπα μας . Από πείρα το λέω και δεν είναι υπερβολή . Με το σημερινό ποστ θα σου κάνω ίσως πιο εύκολη την όλη διαδικασία αφού θα σου  δώσω 5 επιλογές για να ετοιμάσεις τις αποσκευές σου !!!

Τι χρειάζεσαι ; Άνετα outfits που θα εκπέμπουν θηλυκότητα και κομψότητα . Summer looks που θα αναδεικνύουν το στυλ και την προσωπικότητα σου .Ρούχα που δεν θα σε περιορίζουν και θα ταιριάζουν σε κάθε καλοκαιρινό προορισμό .

Απόλαυσε τα 5 outfits που έχω επιλέξει από an.ge lifestyle boulique . Ένα brand με πολύχρονη πορεία στον χώρο της μόδας , με άποψη  όπου ντύνει την κάθε γυναίκα με τα πιο chic and fabulous outfits . Η an.ge lifestyle boutique https://www.instagram.com/ange.lifestyle/?hl=elφημίζεται για το γούστο , την κομψότητα , την ποιότητα και την υψηλή αισθητική .Θα βρεις ρούχα για κάθε περίσταση και θα εντυπωσιάσεις σε κάθε σου εμφάνιση .

C0CB926D-BAD8-4530-A433-D5270BBD0511
563A2CDA-2AA5-44BC-9A80-D864049CC14D

5 luxury outfits ideas που ταιριάζουν στο δικό μου στυλ. Έχω επιλέξει χρώματα και prints που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα .

One shoulder playsuit

Girly and chic playsuit σε pastel print είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις . Το φαρδύ μανίκι αλλά και το κόψιμο στο πλάι κάνουν την διαφορά για να είσαι στυλατη.

Green satin dress

Το λατρεύω !!! Το άνοιγμα στην πλάτη με τις χρυσές αλυσίδες με έχουν κερδίσει με την πρώτη μάτια . Ένα φόρεμα με ψηλούς ώμους που αγκαλιάζει το σώμα και θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση.

    

Orange is the new black

Το πορτοκαλί είναι fashion statement , γι αυτό δεν πρέπει να απουσιάζει από τις επιλογές σου . Έχω συνδυάσει satin orange short και orange blazer με ένα μαύρο crop top. Εσυ μπορείς να το συνδυάσεις και με μαγιό .Ενώ το βράδυ βάζεις το blazer και είσαι έτοιμη για βραδινές εξόδους .

Two pieces set

Σίγουρα το έχεις καταλάβει ότι έχω μια αδυναμια στα two pieces sets. Είναι κομψά , αέρινα και δίνουν extra credits σε κάθε εμφάνιση . Αναδεικνύουν το ταμπεραμέντο και την φινέτσα της κάθε γυναίκας που αγαπά το ιδιαίτερο look. Η φούστα με βολάν και το άνοιγμα στο πλάι είναι τόσο εντυπωσιακή και είναι μια επιλογή must για τις διακοπές.

Tulle skirt

Εδώ θα πω το μεγάλο Ναι!!! Αυτό το outfit είναι η πρώτη μου επιλογή !!! Ένα fashion look γεμάτο στυλ , άποψη , θηλυκότητα . Η λευκή τούλινη φούστα που δεν θα αποχωριστείς ποτέ. Την έχω συνδυάσει με lime top crop και ένα off white  blazer  για το βράδυ !!! Μια πρόταση εάν είσαι καλεσμένη σε ένα luxury event  ή σε ένα γάμο ή βάπτιση στις διακοπές. Αν θέλεις μπορείς να φορέσεις ένα λευκό crop top έτσι ώστε να υιοθετήσεις το total white look.

Νομίζω σου έχω δώσει τις πιο hot προτάσεις για να εντυπωσιάσεις και να είσαι η νούμερο ένα fashionista . Ένα ολοκληρωμένο look απαιτεί κοσμήματα και accessories .Εγώ προτείνω hold accessories ενώ φρόντισε να έχεις στη βαλίτσα παπούτσια σε χρώματα και τόλμησε τις αντιθέσεις .