Crop tops : Summer hot fashion statement

Τα crop tops είναι αναμφισβήτητα το πιο hot summer fashion statement. Το crop top ή θα το λατρέψεις και θα του δώσεις μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου ή δεν θα το φορέσεις ποτέ. Εγώ δηλώνω λάτρης και τα φοράω όλες χειμώνα -καλοκαίρι .

Είναι ίσως το πιο εύκολο κομμάτι γιατί το φοράς με όλα.Εξάλλου τα πιο stylish outfits το καλοκαίρι είναι αυτά που συνδυάζονται με crop top. Sexy γεμάτα θηλυκότητα και κομψότητα summer looks που τραβάνε τα βλέμματα.

3BAD0CBC-3FCA-4695-B246-40840DE9A1A2
5031EB2E-94FC-414D-9C68-CEEECEEB8561

Πως να συνδυάσεις το crop top και να είσαι νούμερο ένα fashionista ? Είναι πολύ απλό,αφού τα crop tops το καλοκαίρι ταιριάζουν με φαρδιά  παντελόνια , long or short skirts , shorts . Φέτος θα τα βρεις σε crochet, satin , knit ,printed, tulle printed . Τα κορσέ crop tops αλλά τα sweethearts είναι τα νέα fashion designs που θα θέλεις να φορέσεις. Μην παραξενευτείς ακόμη  να δεις crop tops που να θυμίζουν μαγιό.

Αν είσαι fan των κοστουμιών ακόμη και το καλοκαίρι τότε τα crop tops θα κάνουν το στυλ πιο σεξυ και άκρος καλοκαιρινό . Τα λινά αέρινα κοστούμια είναι μια πολύ στυλατη επιλογή .

Επειδή σε ένα summer look οι λεπτομέρειες δίνουν credits , τότε δεν έχεις παρά να εντάξεις στο outfit , εντυπωσιακά accessories σε gold or silver , καθώς και hair accessories.

Να θυμάσαι ότι οι σωστοί συνδυασμοί είναι το κλειδί για να πετύχεις τα πιο hot, chic , stylish summer looks .