Η MAKEUP ARTIST ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΑΒΒΑ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙ BRIDAL MAKEUP LOOK

Η ημέρα που θα συναντήσεις τον άνθρωπο σου στα σκαλιά της εκκλησίας θα είναι πολύ ξεχωριστή. Είναι από αυτές τις ημέρες που θα θυμάσαι για μια ζωή. Εσύ λαμπερή, όμορφη, γλυκιά και θα είσαι το επίκεντρο. Είναι η δικιά σου ημέρα. Έτσι όπως την είχες ονειρευτεί, όπως την είχες σχεδιάσει. Θέλεις να σε δει ο πρίγκιπας σου και να ‘λιώσει’, να σε θαυμάσει και να πει αυτή η γυναίκα είναι δικιά μου. Μετά θέλεις να σε καμαρωσουν οι γύρω σου, να εντυπωσιάσεις. Είσαι η πιο όμορφη νύμφη!!! Αφού σου έδειξα σε προηγούμενο post τα πιο ονειρικά νυφικά, τώρα θα σου δείξω τα πιο ονειρικά bridal makeuplooks!!! Γιατί το μακιγιάζ είναι το Α και το Ω για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Από εδώ εξαρτάται η λάμψη σου ακόμα και το φωτογραφικό υλικό. Γιατί όταν το μακιγιαζ είναι λαμπερό και ‘ζωντανο’ τότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Οι makeup artists είναι οι ειδικοί που θα πετύχουν το τελιο αποτέλεσμα. Οι συμβουλές τους πολύτιμες, η γνώμη τους σημαντική αλλά και η αγάπη τους για την υποψήφια νυφούλα θα δώσει ένα υπέροχο bridal makeup look.

Αγαπώ και θαυμάζω τους ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει το ταλέντο, η δημιουργικότητα, η εξέλιξη. Ανθρώπους με καλαισθησία, γούστο και αυθεντικοτητα. Μια τέτοια προσωπικότητα είναι η αγαπημένη μου makeup artist Άντζελα Σάββα απόφοιτη της σχολής μακιγιάζ Freddy makeupstage στην Αθήνα του κορυφαίου Freddy Kalobratso. Ενώ στην συνέχεια εργάστηκε για 8 χρόνια στα Mac cosmetics στην Κύπρο. Τώρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται ως freelancer makeup artist και την χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμος και η συνέπεια.

Εγώ θα την χαρακτηρίσω καλλιτέχνη γιατί η Άντζελα με τα πινέλα της ξέρει πως να ομορφύνει την κάθε γυναίκα που την εμπιστεύεται στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της. Χαμογελαστή με ευχάριστη διάθεση την συνάντησα στην Λευκωσία, όπου για χάρη του post, αφεθηκα στα χέρια της και σας παρουσιάζουμε το bridal makeup look που μας προτείνει.Ειχαμε μια πολύ όμορφη κουβέντα, όπου μου έδωσε να καταλάβω ότι εάν αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις, τότε δεν θα πάψεις ποτέ να ανταμοιβεσαι με αγάπη, συναισθήματα, εκτίμηση και αναγνώριση. Είσαι έτοιμη να μάθεις πιο bridal makeup look μας προτείνει η makeup artist Άντζελα Σάββα, μέσα από την συνέντευξη εδώ στο HappyFacesblog?

received_236744118117804
received_470503650786786
received_293648078773119
received_469277214106795

Άντζελα μου πες μας καταρχάς πως πρέπει να δείχνει η νυφούλα εκείνη την τόσο σημαντική ημέρα?

Άντζελα :Μία νύφη πρέπει αρχικά να είναι ο εαυτός της, να είναι ξεκούραστη και φρέσκια. Να νιώθει όμορφη μέσα στο νυφικό και να λάμπει με το μακιγιάζ της.

Το bridal makeup look εξαρτάται από την επιλογή του νυφικού?

Άντζελα : Βέβαια ένα ωραίο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα εξαρτάται και από το νυφικό αλλά και από το χτένισμα. Η επιλογή του νυφικού παίζει ρόλο στο ύφος που θα έχει το μακιγιαζ. Γι αυτό πάντα υπάρχει εξ αρχής σωστή επικοινωνία, έτσι ώστε να έχω μια εντυπωσιακή νυφούλα. Αφού αποφασίσουν τι νυφικό θα φορέσουν, τότε 2-3 μήνες πριν την μεγάλη ημέρα, προχωράμε με τις πρόβες μας και καταλήγουμε στο τελικό bridal makeup look.

Πόσο δύσκολο είναι να αποφασίσετε για το τελικό makeup look?

Άντζελα : Δεν θα έλεγα ότι είναι δύσκολο, γιατί πάντα η τελική πρόβα ολοκληρώνεται με το νυφικό αλλά και το χτένισμα. Έτσι ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη.

Συνήθως τι σου ζητάει μια νύφη?

Άντζελα : Αυτό που θέλουν οι περισσότερες υποψήφιες νυφουλες είναι αυτή την ημέρα να μην διαφέρουν από το δικό τους στυλ και προσωπικότητα. Θέλουν να νιώθουν σιγουριά και να είναι εκθαμβωτικες. Γι αυτό φροντίζω δουλεύω πάνω σε αυτό που επιθυμούν είτε είναι φυσικό, είτε είναι έντονο έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους

 

Από που αντλείς την έμπνευση σου ή καλύτερα πως σε εμπνέει μια νύφη και τι είναι αυτό που θα την αναδείξει?

Άντζελα : Κάθε νύφη είναι μια πρόκληση και η προσωπικότητα της είναι η πηγή έμπνευσης μου, όπως και οι επιθυμίες της. Αφού μια κουβέντα μαζί της θα μου δώσει απαντήσεις για να καταλάβω τι θέλει, τι είναι αυτό που θα την κάνει ευτυχισμένη και χαρούμενη.
Αυτό είναι και που θα την αναδείξει. Γιατί όταν κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη και θα δει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε η αυτοπεποίθηση της θα ανέβει πολύ και θα εκπέμπει λάμψη. Ένα λαμπερό bridal makeup look ειναι must για αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Άντζελα μου ποιο bridal makeup look προτείνεις για τις νυφουλες μας που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2021?

Άντζελα : Ένα bridal makeup look που να εκπέμπει ρομαντισμό και δυναμισμό. Που να μπορεί να προκαλεί υψηλή αισθητική χωρίς να χάνει την αγνότητα και το ύφος που απαιτεί μια τέτοια ημέρα. Στο makeup look που παρουσιάζουμε μαζί, ο συνδυασμός του ροζ και χρυσού μας δίνει ακριβώς το ρομαντικό αλλά και το δυναμικό στοιχείο που πιστεύω ότι πρέπει να έχει μια νύφη.

Θα δώσεις και μια συμβουλή σε όλες τις μέλλουσες νυφουλες?

Άντζελα : Βέβαια. Αυτό που θα τους πω είναι αυτή την τόσο ξεχωριστή και προσωπική ημέρα, θα πρέπει να την απολαύσουν από τις προετοιμασίες. Δεν χρειάζεται καθόλου να είναι αγχωμενες. Από την δικιά μου πλευρά, φροντίζω να είναι χαλαρές, να περάσουν όμορφα και ευχάριστα κατά την διάρκεια του μακιγιάζ έτσι ώστε να ξεχαστούν και να απολαύσουν την στιγμή.

Εσύ Άντζελα μου λογικά θα το ζεις μαζί τους ξέροντας σε.

Άντζελα :Ακριβώς. Τις αισθάνομαι, τις νιώθω πολύ και η χαρά τους είναι και δικιά μου. Η ικανοποίηση τους και το χαμόγελο τους είναι η δύναμη μου για να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ.

Όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω για χάρη του post, σας παρουσιάζουμε ένα bridal makeup look, το οποίο μας συστήνεις. Θα ήθελα να μας περιγράψεις λίγο τι βλέπουμε αλλά και ποια βασικά προιόντα χρησιμοποιησες.

Άντζελα : Αρχικά να αναφέρω ότι χρησιμοποίησα ένα υγρό foundation, το οποίο μας έδωσε ένα πιο natural αποτέλεσμα, το οποίο καλύπτει και όλες τις ατέλειες. Για τα μάτια ήθελα να δώσω ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, γι αυτό επέλεξα ένα συνδυασμό σκιών σε χρυσό, καφέ και bronze σε ιριδιζων και matte αφες. Τονισα την εξωτερική γωνία του ματιού με σκούρα matte καφέ σκιά και την εσωτερική γωνία με χρυσό και bronze σε ιριδιζων μορφή. Στα μάγουλα χρησιμοποίησα ρουζ σε bronze χρώμα για να πετύχουμε κοψίματα στο πρόσωπο, ενώ έβαλα ροζ χρώμα στα μήλα. Για λάμψεις χρησιμοποιησα την παλέτα της DIOR. Ολοκλήρωσα το look με απαλό ροζ κραγιόν και ένα διαφανές gloss για λάμψη.

Μy beauty products list

Foundation : Dior Backstage
Bronze : Makeup forever
Blush : Too Faced
Highlights : Dior Backstage paletta 001 Universal
Eye Shadows: •Bobbi Brown Rich Sparkle
•Inglot number 14
•Pro VG numbers 088 030 003
Lip pencil : Mac cosmetics Soar
Lipstick : Mac cosmetics mineralize rich Rare Breed
Lip gloss clear : Mac cosmetics

Και κάπου εδώ θα σας πω ότι το bridal makeup look είναι πολύ σημαντικό για την εμφάνιση σας. Επιλέξτε τον κατάλληλο makeup artist, αυτόν που θα σας κερδίσει με το ταλέντο του, την δημιουργικότητα του, την επαγγελματικοτητα του και με την προσωπικότητα του. Εναν επαγγελματία με άποψη, εμπειρία και γνώση. Αυτή η ημέρα είναι δικιά σου και είσαι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γι αυτό φρόντισε το χαμόγελο σου να είναι μεγάλο και ζήσε τις πιο ονειρικές στιγμές.

 

Για να κλέισετε το ραντεβού σας επικοινωνήστε με την Άντζελα Σάββα στο  τηλ 99325816

Ακολουθήστε την Άντζελα Σάββα  στα  social media

.https://www.facebook.com/pages/category/Makeup-Artist/Pro-Make-up-Art-by-Angela-Savva-513829322336414/

https://www.instagram.com/pro_makeupart_by_angelasavva/