ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Αυτή η παραμονή  Πρωτοχρονιάς θα είναι διαφορετική!!! Έχουμε ανάγκη την θετικοτητα και βρίσκουμε τρόπους ώστε να ξεκινήσει η ημέρα μας ομορφα και αισιόδοξα. Το σημερινό  post σκοπό έχει να σου φτιάξει την τελευταία ημέρα της χρονιάς και να σου δώσει  θετική ενέργεια. Be positive, be beautiful!!!
Τι πιο όμορφο να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα spa!!!Ναι λοιπόν, ετοίμασε spa στο σπίτι και θα νιώσεις αυτή την ηρεμία, την ξεκούραση που χρειάζεσαι. Γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό και ρίξε αιθέρια έλαια και άλατα. Διακόσμησε τον χώρο με κεριά και απόλαυσε το spa σου με χαλαρή μουσική υπό το φως των κεριών. Προσπάθησε να ταξιδέψεις το μυαλό σου σε όμορφες εικόνες.
Φρόντισε το σώμα σου με lotion ή λαδάκι καρύδας. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία μετά το. SPA, να βάλεις στο σώμα σου λάδι καρύδας ή λοσιόν ή ακόμη να δοκιμάσεις  σπιτική συνταγη για σύσφιξη ή για ραγάδες. (Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα)
Πάντα λες  να περιποιηθεις το πρόσωπο σου, αλλά ποτέ δεν βρίσκεις χρόνο. Αν είσαι κάτω των 30 χρόνων μια απλή κρέμα προσώπου, αλλά και ματιών είναι οι ιδανικές για εσένα Εάν όμως είσαι μεγαλύτερη, τότε σου προτείνω μια αντιγυραντικη κρέμα προσώπου, αλλά και κρέμα ματιών για ρυτίδες.Πριν από την κρεμα ματιών, χρησιμοποίησε ζεστές κομπρεσες με χλιαρό νερό, που βοηθούν όταν υπάρχει πρήξιμο στην περιοχή. Στην συνέχεια άπλωσε την κρέμα με κυκλικές κινήσεις στα μάτια.
Εδώ πατάω pause και σε προτρέπω να δοκίμασεις makeup looks, που πιστεύεις ότι δεν σου ταιριάζουν. Είμαι σίγουρη ότι θα ανακαλύψεις μέσα στον κόσμο της ομορφιάς τον εαυτό σου, έτσι όπως δεν τον έχεις δει ξανά. Διάβασε το άρθρο μου στο Beautymagic.gr οπου ο  κύπριος makeup artist, μοιράζεται μαζί μας όλα τα winter trends που έχει ξεχωρίσει και θα πρωταγωνιστουν το 2021.Ενα κόκκινο κραγιόν και eyeliner με έντονη μάσκαρα θα σε ανεβάσει ακόμη πιο πολύ
Φτιάξε το μαλλί!!! Είτε με ένα ηλεκτρικό σίδερο για μπούκλες ή ακόμη με τον παραδοσιακό τρόπο, τύλιξε τούφες σε μπικουτι και απέκτησε  ένα όμορφο wavy look με όγκο. Αν πάλι προτιμάς  ίσιο μαλλί, τότε κάνε την διαφορά και απλά κάνε μόνο στις άκρες λίγη μπουκλα. Πάντα το κυματιστό χτένισμα, δημιουργεί μια πιο αέρινη αύρα και εντυπωσιάζει.
Πώς θα σου φαινόταν να φτιάξεις ένα γλυκό για την οικογένεια σου? Επειδή τώρα είσαι ξεκούραστη και χαλαρή, η ιδέα της κουζίνας θα σε ενθουσιάσει. Ένα cheesecake ή μια σοκολατοπιτα, πάντα τρελαίνει μικρούς και μεγάλους!!!
Μήπως πάει αρκετός καιρός, από τότε που έχεις να διαβάσεις ένα βιβλίο, τότε βρες 20 λεπτά και απόλαυσε το, μαζί με τον αγαπημένο σου καφέ ή με ένα φρέσκο χυμό.
Τώρα θα μου πεις, όλα αυτά καλά ακούγονται αλλά τι γίνεται όταν υπάρχουν μικρά στο σπίτι? Σίγουρα καλό είναι από πριν να ζητήσεις κάποια βοήθεια και να περάσεις το μήνυμα ότι χρειάζεσαι χρόνο για εσένα!!!!
Ελπίζω να σε έχω βοηθήσει με απλούς τρόπους να περάσεις ένα όμορφο πρωινό παραμονής Πρωτοχρονιάς. Στη ζωή πάντα τα απλά, τα λίγα, τα καθημερινά μας δίνουν τα πιο δυνατά και αξέχαστα συναισθήματα!!!