Dust +Cream :Η νεα συλλογη που θα σε απογειωσει

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 και οι τάσεις στο μακιγιάζ μας θέλουν όμορφες και γοητευτικές συνδυάζοντας αποχρώσεις και δίνοντας λάμψεις στο πρόσωπο .

Η new limited edition σειρά της Dust + Cream με την ονομασία Wild Stories μας φέρνει τα πιο hot and glam προϊόντα για να δημιουργήσουμε ακαταμάχητα και εντυπωσιακά makeup looks.

Η Dust + Cream παρουσιάζει την νέα της καλοκαιρινή συλλογή και αφήνει την κάθε γυναίκα να δημιουργήσει το δικό της μακιγιάζ έτσι ώστε να αισθάνεται όμορφη και ποθητή.Ζεστοί χρωματισμοί που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα έρχονται να απογειώσουν all day εμφανίσεις και να αναδείξουν την γυναικεία γοητεία και ομορφιά .

H γνωστή εταιρεία φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων της καθώς και για την διάρκεια ενός makeup look χωρίς να «σπάσει» ή να αλλοιωθεί.Προϊόντα που «μεταμορφώνουν» ακόμα και τις πιο δύσκολες επιδερμίδες και χαρίζουν λαμπερά μακιγιάζ .

Μέσα από την Wild stories σειρά η Dust + Cream τονώνει την γυναικεία αυτοπεποίθηση και μας παρακινεί να τολμήσουμε σε συνδυασμούς χρωμάτων. Η παλέτα σκιών περιλαμβάνει έξι glam χρωματισμούς που μπορείς να συνδυάσεις και να υιοθετήσεις το πιο hot wild make up look.

Τα τέσσερα νέα κραγιόν της σειράς και συγκεκριμένα το seductive pink , το lusty peachy το blazed red αλλά και το hot magenta έρχονται να ταιριάξουν στο απόλυτο look του καλοκαιριού .

Η τριπλή παλέτα μακιγιάζ προσώπου σε γήινες αποχρώσεις δίνει extra λάμψεις .Ενώ η μάσκαρα της σειράς χαρίζει όγκο για σαγηνευτικό βλέμμα .

Βρες όλα τα προϊόντα της Dust + Cream σε όλα τα καταστήματα αλλά κάνε εύκολα τις αγορές σου μέσα από την σελίδαhttps://www.dustandcream.com.cy/el/catalogsearch/result/wild