ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ DRY FLOWERS

Η διακόσμηση ήταν ανέκαθεν η αδυναμία μου, η καλή  αισθητική έιναι είναι ένα στοιχείο που με χαρακτηρίζει χωρίς υπερβολές με πολλή δόση κομψότητας. Αγαπω το minimal, την διαχρονικοτητα, το μοντέρνο, το κλασσικό, το boho και θεωρώ ότι η διακόσμηση είναι μια τέχνη που αν βρεις τα κατάλληλα πινέλα και αναγνωρίσεις την λεπτομέρεια που χρειάζεσαι για να κάνεις κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο, τότε θα έχεις το πιο γουστόζικο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Ε αυτό θα κάνουμε σήμερα. Θα  βρούμε ταυλικά που χρειαζόμαστε και θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Μια ξεχωριστή διακόσμηση από dry flowers.Natural decor με μοντέρνα και κομψή προσέγγιση. Τα dry flowers έχουν αγαπηθεί από τους διακοσμητές και πλέον είναι statement για την διακόσμηση. Pampas grass, bunny tails , λεβάντα, στάχυα, γυψοφιλη είναι μερικά αγαπημένα δικά μου dry flowers.
Εκτός από την λεβάντα, τα υπόλοιπα μπορείς να τα βρεις σε ότι χρώμα φανταστείς ή ακόμη να τα βάψεις με ειδικά σπρέι. Από blonde αποχρώσεις, μέχρι μπλε και μαύρο. Εξαρτάται πάντα ποιο  στυλ  θέλεις να δώσεις στο χώρο σου. Αν προτιμάς ποιo natural ύφος, τότε τα blonde colours, blush, baby pink, κοραλί αλλά και το καφέ θα δώσουν φυσική και ζεστή διακόσμηση. Αυτά τα χρώματα είναι επιλογές για minimal decor. Δηλαδή μπορείς να βάλεις το είδος που θέλεις μόνο του σε ένα βάζο ή να κάνεις ένα mix & match από διάφορα dry flowers της ίδιας απόχρωσης. Αν όμως χρειάζεσαι χρώμα στον χώρο σου, τότε σου αλλά θέλεις να διατηρήσεις και να συνδυάσεις το minimal με το μοντέρνο ή και με κλασσικό τότε rolal blue, κυπαρισσι αλλά και το μαύρο είναι φανταστικές επιλογές.
Ένας συνδυασμός pastel χρωμάτων όπως το κίτρινο, λιλά, baby pink, γαλάζιο από bunny tails θα σου δώσει μια χαρούμενη και ανοιξιάτικη διακόσμηση στην κουζίνα ή στο υπνοδωμάτιο σου. Αν φοβάσαι ότι το mix & match θα είναι υπερβολικό τότε ένα από αυτά τα χρώματα θα σου φωτίσουν τον χώρο σου.
668023e3f29032c86cfa44c08d314004
42a65e7ed6e758273fc1a4a6a6a33f25
Τα pampas grass  θεωρούνται luxury dry flowers γι αυτό αν θέλεις να πετύχεις αυτό το style μην διστάσεις να τα βάλεις σε ψηλά γυάλλινα βάζα και να διακοσμήσεις ακόμη και το μπάνιο σου.Προτείνω γήινες φυσικές αποχρώσεις του καφέ εάν το μπάνιο έχει χρυσές λεπτομέρειες ή off white που ταιριάζει με όλα τα styles. (σε προηγούμενο post θα δεις ιδέες για διακόσμηση με pampas grass).
Εαν προτιμάς πιο boho decor τότε διακόσμησε ψαθινα καλάθια ή ξύλινα κουτιά με διαφορά  dry flowers. Ενώ η επιστροφή της ψαθινης βεντάλιας με έχει ενθουσιάσει και θεωρώ ότι αν πετύχεις την σωστή διακόσμηση θα δώσεις χρώμα και στυλ στον τοίχο.
Ενώ τα Dried palm leaves είναι ακόμη ένα luxury dry  στοιχείο που μπορεί να υποστηρίξει μόνο του μια διακόσμηση ή να συνδυαστεί με άλλα dry flowers. Σε ένα mix and match arrangement από dry flowers  τα palm  leaves θα είναι η λεπτομέρεια που θα εντυπωσιάσει. Για ποιο classy decor, μπορείς να τα βάψεις σε χρυσό ή silver.
Να λοιπόν μια καλή ιδέα τι να κάνεις τώρα που έχεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Διακόσμησε τα βάζα σου  ( clear glass vase, γυάλινες λαμιτζανες, πέτρινα βάζα) με dry flowers και ανανέωσε το στυλ σε συνδυασμό με φυσικότητα, πολυτελεία και χρώμα.