ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ

Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός μας χώρος.. Ένα όμορφο υπνοδωμάτιο απαιτεί τον συνδυασμό των σωστών επίπλων με το κρεβάτι!!! Κλασσικό, μοντέρνο, industry, vintage.. Αρχικά αποφασίζεις ποια γραμμή θα ακολουθήσεις και τότε η επιλογή θα είναι πιο εύκολη!!! Το στυλ όλο θα το δώσει ένα ομορφο κρεβάτι.. Με ψηλό βελουδινο κεφαλάρι σε γήινες αποχρώσεις του blush ή pink.

Μια  γουστόζικη επιλογή είναι το κρεβάτι με ουρανό για ενα πιο ρομαντικό και παραμυθένιο σκηνικό. Τα έπιπλα υπνοδωματίου  θα μεταμορφωσουν τον χώρο σας στο στυλ που θέλετε!!!

Προτείνω έπιπλα από καθρέφτη  που είναι η αγαπημένη και δική μου επιλογή εφόσον φωτίζουν τον χώρο και δίνουν ένα ιδιαίτερο ύφος!!

09d0555daad05313206c79f4755a0eb5
187bff3d066e4823fa08c846612710d6

Επιλέξτε έπιπλα σε χρώμα λευκό για πιο minimal στυλ.. Διακοσμητικά στοιχεία όπως μαξιλάρια, φωτιστικά για κομοδίνα, κουρτίνες με Αέρινα υφάσματα, βελούδινα σκαμπό ή πολυθρόνα, πίνακες ή wall paper στο τοίχο θα δώσουν όμορφο αποτέλεσμα. Αν είσαι λάτρεις των industry bedroom, προτείνω τοποθέτηση πέτρας σε τοίχο με κρυφούς φωτισμούς ή wall paper  με φόντο πέτρα..

Διακοσμήστε με πρασινάδες εσωτερικού χώρου και επιλέξτε έπιπλα σε ίσια γραμμή!!! Σε αυτη την περίπτωση προτείνω φωτιστικό δαπέδου (τρίποδο τύπου φωτογραφικής μηχανής). Η σωστή επιλογή των διακοσμητικων στοιχείων αναδεικνύουν τον χώρο μας. Σε επόμενο post  θα σας δώσω ιδέες για  άνετη και εύχρηστη γκαρνταρόμπα!!