ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Μια χλιδή μέσα στην κουζίνα την θέλω . Είναι πλέον ο χώρος που μας κρατά περισσότερο χρόνο στην καθημερινότητα . Γι αυτό αξίζει να του δώσουμε μια δόση υπερβολής έτσι ώστε να βλέπουμε ένα όμορφο και άνετο περιβάλλον.

Σήμερα θα σας δείξω κουζίνες που συνδυάζουν την απλότητα με την πολυτέλεια ,που συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να δημιουργούν ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον. Η κουζίνα πρέπει να διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να είναι λειτουργική και να μας διευκολύνει την καθημερινότητα μας!!!

received_450044186769554
received_725235071978440

Θα σας πω τι ξεχώρισα σε αυτές τις κουζίνες!!! Καταρχάς με έχουν κερδίσει οι επιφάνειες marble. Θεωρώ πλέον ότι έχουν κατακτήσει το χώρο της εσωτερικής διακόσμησης . Οι marble επιφάνειες ταιριάζουν με πολλά elements όπως γυαλί , ξύλο και αναλόγως δίνουν το ύφος και το στυλ. Αυτό που λάτρεψα ακόμη πιο πολύ είναι η επιστροφή των γυάλινων ερμαρίων και ντουλαπιών οπου κάνουν τον χώρο ακόμη πιο luxury χωρίς να χάνει την λειτουργικότητα του. Τα γυάλινα ερμάρια προσθέτουν πολυτέλεια και συνάμα τραβάνε το ενδιαφέρον εφόδων με κρυφούς φωτισμούς δίνουν ένα διαφορετικό design στην κουζίνα.Γίνονται αποθηκευτικοί χώροι για τα γυάλινα ποτήρια κρασιού ή για σερβίτσια με άποψη .

Είτε επιλέξεις ένα μεγάλο γυάλινο ερμάρι ,είτε γυάλινα ντουλάπια να θυμάσαι ότι έχεις κάνει μια πολύ σωστή επιλογή τόσο για το design όσο και για πρακτικούς λόγους .