ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙ

Σαλονια με υψηλή αισθητική, αρμονία χρωμάτων, καλαισθησία, σωστές διακοσμητικες γραμμές είναι η πρόταση των interior designers. Μοντέρνα ή κλασικά, ξεχωρίζουν για το στυλ τους. Ένα σαλόνι οφείλει να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα chic αποτέλεσμα. Οι συνδυασμοί χρωμάτων αλλά και των επίπλων μεταξύ τους είναι η βάση. Σαλονια με άποψη και γούστο, είναι αυτά που έχουν ένα στοιχείο,όπου θα τραβήξει την προσοχή και θα εντυπωσιάσει. Αυτό το post θα σας χαρισει λάμψη και χλιδή.. Και σε ποιον δεν αρέσουν τα κρεμαστά φωτιστικά? Γιατί το σαλόνι χρειάζεται να έχει την δικιά του προσωπικότητα και να ξεχωρίζει από κάθε άλλο χώρο.

9244ce22904a8832e3b118587e0faffe
7b3f4ca4310beea2178671b28f2bd047

Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων προτείνουν φωτιστικά τύπου πολυέλαιος επενδυμένα με κρύσταλλα ή κρεμαστά στρογγυλά μονοφωτα με ή διπλό led. Ακόμη πιο εντυπωσιακά είναι τα πολυάριθμα κρεμαστά γυάλινα φωτιστικά που δημιουργούν την αίσθηση της πολυτελείας. Τα κρεμαστά φωτιστικά ταιριάζουν σε ψηλοτάβανο σαλονι και είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει. Εάν πάλι θέλετε να κατασκευάσετε γυψοσανιδα στην οροφή, τότε προτιμήστε σε στρογγυλό σχήμα, όπου και θα ταιριάζει άψογα με οποιονδήποτε φωτιστικό. Κομψότητα και πολυτέλεια είναι αυτά που χαρακτηριζουν την φιλοσοφία του σημερινού post.

#decortips : Τοποθετήστε oversized floor mirror σε ένα σημείο, όπου το φως από το κρεμαστό φωτιστικό θα αντανακλά στον καθρέφτη.

Ο ρυθμιζόμενος φωτισμός θα αλλάζει το ύφος της ατμόσφαιρας