ΛΕΥΚΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜASTER BATHROOM

Η λευκή μπανιέρα είναι απαραίτητη σε ένα master bathroom. Όχι μόνο για τις στιγμές χαλάρωσης που μπορεί να σου προσφέρει, αλλά και για υψηλή αισθητική που δίνει στον χώρο. Η τοποθέτηση μπανιέρας θα είναι μια σωστή επιλογή και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Αντιθέτως μια ντουσιερα ίσως σου δημιουργήσει την σκέψη ότι ήταν λάθος επιλογή. Αφού σας έχω καλύψει με δύο βασικούς λόγους γιατί αξίζει να τοποθετηθεί μπανιέρα στο Master bathroom, θα προχωρήσω και θα σου πω ότι μια λευκή μπανιέρα είναι και luxury αλλά και minimal. Τώρα τι ταυτότητα θα δώσεις στο χώρο σου εξαρτάται αποκλειστικά από τι διακόσμηση του. Αν προτιμάς να προβάλλει απλότητα και ταυτόχρονα να είναι μοντέρνο το Master bathroom, τότε επέλεξε να κρατηθείς σε λιτές γραμμές. Αρχικά προτίμησε λευκή απόχρωση σε πλακάκια με μεγάλη επιφάνεια και κράτησε το total White. Τώρα αν θες να προσθέσεις ξύλινα ντουλάπια, ράφια ή ξύλινη κονσόλα στο χώρο, θα δώσεις πιο ζεστό ύφος. Εγώ σε τέτοιο στυλ θα διακοσμουσα τον χώρο με φυτά εσωτερικού χώρου ή ψηλά κακτοειδη. Σε ένα παλιότερο άρθρο είχα γράψει για τους τοίχους με πρασινάδα, που θεωρώ ότι ταιριάζουν πολύ σαν background.

Πάμε τώρα σε κάτι πιο luxury and chic. Σε ένα bathroom που θα σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα spa ή τουλάχιστον σε μια suita ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Marble bathroom, μια ιδιαίτερη πρόταση, διαχρονική που συνδυάζει την χλιδή με την καλαισθησία. Επελεξε marble σε γκρίζο ή blush. Χρωματισμοί που δεν θα βαρεθείς ποτέ.

 

dfee3cb9b0410f2d33b71f787942c63e
e9874e3cdc79f1a5b37d4d27f48ac217

Gold touch είναι ακόμη μια διακοσμητική λεπτομέρεια, εφόσον μπορεί να τοποθετήσεις καθρέφτη με χρυσή κορνίζα ή τα χερούλια σε ντουλάπες να είναι σε χρυσό. Ενώ οι μπαταρίες μπάνιου ή οι βρύσες μπάνιου αν είναι σε αυτό το χρώμα θα έχεις το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένα luxury bathroom δεν θα μπορούσε να μην έχει κρεμαστό φωτιστικό τύπου πολυέλαιος. Θα ενισχύσει το ύφος που θέλεις να δώσεις.

Λέμε ναι στα βότσαλα δαπέδου, αφού θα δίνουν την αίσθηση της αρμονίας και θα συμβάλουν σε ένα πιο χαλαρωτικό και luxury περιβάλλον. Μου αρέσει και προτείνω ένα συνδυασμό χρωμάτων γκρίζο με λευκό. Ενώ μπορεί πάνω από τα βοτσαλα να τοποθετηθεί γυάλινο δάπεδο.Σε τέτοιο στυλ θα φαίνεται ακόμα πιο luxury, όταν τοποθετηθεί μεγάλη γυάλινη πόρτα, όπου θα φωτίζει τον χώρο πολύ.

Αν σου αρέσει κάτι πιο industrial τότε το γκρίζο χρώμα σε τοίχου και πάτωμα με πιο rustic furniture, θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Η industrial design προϋποθέτει minimal γραμμές και είναι ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ.Ακόμη και οι πετρινοι τοίχοι μπορούν να δώσουν το industrial στοιχείο.

Η λευκή μπανιέρα είναι αυτή η λεπτομέρεια που θα δώσει άποψη σε ένα master bathroom.