ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΟΜΨΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η σωστή αισθητική σε ένα σπίτι, προκαλεί θαυμασμό, και δημιουργεί θετική αύρα στον χώρο. Το μάτι θέλει να αντικρίζει την απλότητα και την κομψότητα. Εντυπωσιάζετε με ότι ξέρει να δημιουργεί καλαισθησία και χαρακτήρα. Αγαπώ τα σπίτια που η διακοσμητική τους γραμμή και στυλ προκαλούν την αίσθηση της ζεστασιάς και της φιλοξενίας. Τα ξύλινα έπιπλα από φυσικό ακατέργαστο ή κατεργασμενο ξύλο σε ένα χώρο, είναι το νέο trend. Μοντέρνα και διαχρονικά δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η φυσική τους ομορφιά προβάλλει την κομψότητα. Εάν ακολουθήσετε αυτή την διακοσμητική γραμμή επιλέξτε να διατηρήσετε την λιτότητα, έτσι ώστε να μην χαθεί η αρχική ιδέα. Καναπέδες και πολυθρόνες ή καρέκλες τραπεζαρίας σε γήινες αποχρώσεις με κορύφωση το λευκό χρώμα, θα δώσουν το απόλυτο στυλ στο σπίτι σας. Ένας συνδυασμός που θα φωτίσει τον χώρο και θα αναδείξει μέσα από το minimal στοιχείο, την πολυτέλεια και το γούστο. Φωτιστικά οροφής με κρύσταλλα θα δημιουργήσουν ψηλή αισθητική. Εξάλλου ο φωτισμός σε ένα χώρο με πρωταγωνιστή το ξύλο αποτελεί τον κύριο παράγοντα που θα δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το ξύλο είναι από την φύση του είναι φιλικό και ταιριάζει με το γυαλί. Διακοσμήστε ξύλινες κονσόλες, ξύλινα τραπεζάκια ή την τραπεζαρία με γυάλινα ογκώδη κηροπήγια και αφήστε την απλότητα να μιλήσει μόνη της. Τα γυάλινα βαζα με dry flowers είναι μια διαφορετική επιλογή που θα εντυπωσιάσει. Ενώ ψαθινα καλάθια αποτελούν ενα αλλιώτικο συνδυασμό που θα αγαπήσετε.

9319cbc0947ede6ad697f968d983a0b8
3d0a8a23ff7d087168a41a85a51b25eb

Αν σας άρεσε η ιδέα του ξύλου στο σαλόνι σας, τότε μπορείτε να την μεταφέρεται και στο υπνοδωμάτιο σας όπου θα δημιουργήσει ρομαντική ατμόσφαιρα. Η διακόσμηση ενός υπνοδωματίου πρέπει να προκαλεί ηρεμία. Η φυσικότητα του ξύλου το πετυχαίνει και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Tips: Δημιουργήστε αγαπημένη γωνια στο σαλόνι σας και τοποθετήστε ένα μεγάλο ψηλινο καθρέφτη δαπέδου,πρασινάδες εσωτερικού χώρου και μια πολυθρόνα σε λευκό χρώμα.

Επιλέξτε κουρτίνες στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο σε λευκό χρώμα και ύφασμα με λεπτες ίνες. Τα βαριά υφάσματα θα αλλάξουν την φιλοσοφία της διακόσμησης.

Το mix and match είναι η νέα πρόκληση όπου θέλει να συνδυάζει το σκούρο ξύλο με το πιο ανοικτό