ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ

Αυτους τους καναπέδες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους ερωτευτείς. Το χρώμα τους ιδιαίτερο και το στυλ τους μοναδικό. Νομίζεις ότι ένας τέτοιος καναπές θα σε δυσκολέψει στους συνδυασμούς? Όχι βέβαια, γιατί το κυπαρρισι χρώμα είναι ίσως το μοναδικό χρώμα που ταιριάζει με γήινες αποχρώσεις όπως το blush και το pink αλλά και με πιο σκούρες όπως τι γκρίζο, καφέ, μπλε αλλά και με το μαύρο. Ενώ πινελιές του χρυσού θα δημιουργήσουν ένα πιο αριστοκρατικο concept. Το σημερινό post είναι άκρως καταπράσινο και μας επιβεβαιώνει ότι η μαγεία και η γοητεία είναι επακόλουθα της απλότητας και της καλαισθησίας. Γιατί να επιλέξεις αυτό το χρώμα? Πολύ απλά, το πράσινο ή το κυπαρρισι είναι διαχρονικά και μπορούν να συνδυάσουν το κλασσικό με το μοντέρνο στοιχείο. Ένα χρώμα που κυριάρχησε στη δεκαετία του ’70 και συνεχίζει να δελεάζει τους interior designers. Μάλιστα εάν πετύχεις το κατάλληλο design στον καναπέ, τότε θα απογειώσεις το στυλ του χώρου σου. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ποια γραμμή θέλεις να ακολουθήσεις, έτσι ώστε να πετύχεις το αποτέλεσμα. Ένας καναπές από μόνος του δεν λέει κάτι, αλλά σίγουρα όταν τον συνδυάσεις με τα σωστά έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία, τότε θα σε γοητεύσει!!! Ενας πράσινος ή κυπαρρισι καναπές θα σου αλλάξει την διάθεση, διότι ως γνωστό το πράσινο χρώμα, μας ξεκουράζει και μας χαλαρώνει. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Το σαλόνι είναι ο δικός σου χώρος και οφείλεις να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, με τις διακοσμητικες ικανότητες σου. Λοιπόν πάρε σημειώσεις και πάμε μαζί να βρούμε αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία που θα συνδυάσεις, έτσι ώστε να φτιάξεις το σαλόνι που ονειρεύεσαι.

1e07a9a29b63d6dc9dc33e0be62ed94f
bae2643942bff2d8926269eb88a7539a

Coffee table και ένα πλαϊνό τραπεζακι
Μία πολυθρόνα με βελουδινο ύφασμα (επιλέξτε με βάση την παλέτα χρωμάτων)
Ένα πουφ σε κυπαρρισι χρώμα ή ίδιο με πολυθρόνα για αντιθεση
Ένα oversized floor mirror
Κρεμαστό φωτιστικό τύπου πολυέλαιος ή industrial ανάλογα με το στυλ που θα δώσετε.
Πρασινάδες εσωτερικού χώρου
Wall paper με μοτίβα που να δημιουργούν αρμονία στον χώρο ή πίνακες ζωγραφικής με κορνίζα που να ταιριάζει στο όλο συνολο.
Χαλί σε πιο nude χρωματισμούς με πινελιά κυπαρρισι για πιο minimal style. Ενω τα πιο έντονα χρώματα προτείνονται για πιο fashion interior design.
Φωτιστικό δαπέδου ή αμπαζουρ είναι η επιλογή που θα συμπληρώσει το παζλ

Τα ξύλινα έπιπλα δένουν άψογα με ενα κυπαρισσι καναπέ και δημιουργούν μια ζεστή και εντελώς μοντέρνα γραμμή. Ενώ τα industrial shelving units μπορούν εύκολα να συνδυαστούν στο χώρο (next post)

Αν προτιμάς όμως να συνδυάσεις την χλιδή με την απλότητα και μέσα από το κλασσικό στοιχείο να προβάλλετε το μοντέρνο τότε το χρυσό χρώμα είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά. Τοποθέτησε καθρέφτη με χρυσή κορνίζα και τραπεζάκια με χρυσά πόδια. Για να μην ξεφύγεις όμως, συνδύασε clear glass διακοσμητικά βάζα ή κηροπήγια.

Για όλους εσάς που αγαπάτε το μαύρο χρώμα αλλά επιθυμείτε να βάλετε χρώμα στο σαλόνι σας, τότε ένας κυπαρρισι καναπές θα συνεχίσει να αναδεικνύει το στυλ και την κλάση του σαλονιού σας. Κρεμαστά φωτιστικά με κρύσταλλα και silver πινελιές σε διακοσμητικά ταιριάζουν άψογα.

Βρείτε τον καναπέ που ταιριάζει στο δικό σας χώρο και δημιουργήστε όλες τις προϋποθέσεις για ένα υπέροχο σαλόνι!!!