ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙΑ

Δημιουργήστε την πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με κεριά!!! Η μαγεία των Χριστουγέννων, εχει την δύναμη να μας χαλαρώνει, να μας φωτίζει την ψυχή και να μας γεμίζει με θετική ενέργεια. Φέτος θα απολαύσουμε το σπίτι μας, όσο καμία άλλη φορά. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τοσο διαφορετικά αλλά και συνάμα τόσο μαγικά. Σίγουρα όλοι πλέον εχουμε στολίσει το σπίτι και το έχουμε γεμίσει με φωτεινά λαμπάκια και με διαφορά στολίδια. Η ατμόσφαιρα είναι ήδη γιορτινή και λαμπερή. Το στοιχείο του ρομαντισμού είναι κάτι που συνάδει πολύ με τα Χριστούγεννα. Το φως των κεριών είναι αυτό που θα δώσει την αύρα που χρειάζεται ένα σπίτι. Διακόσμησε τον χώρο σου με κεριά και θα αλλάξει η διάθεση σου και κυρίως το άναμμα της φλόγας θα σου χαρίζει στιγμές ηρεμίας. Τοποθέτησε σε ένα Coffee table ένα στρογγυλό mettallic δίσκο σε silver ή bronze ή ακόμη και δίσκο τύπου καθρέφτη διακοσμημένο με γυάλλινα ρεσω κηροπήγια ή κεριά μόνα τους σε κανονικό ύψος. Αν θέλεις στον ίδιο δίσκο διακόσμησε κλαδιά από έλατο ή χριστουγεννιάτικες μπάλες ή σε συνδυασμό και δώσε ακόμη πιο γιορτινή διάθεση.

Γυάλλινα βάζα μεσαίου μεγέθους με ψηλά χοντρά λευκά κεριά ή λεπτά κηροπήγια σε χρυσό χρώμα με μπορντό ή navy κεριά θα δώσουν την αίσθηση μιας πιο luxury διακόσμησης. Μια επιλογή για μπουφέ ή side table που θα εντυπωσιάσει. Μπορεί να είναι πιο minimal αυτή η εκδοχή αλλά η απλότητα του θα σας παρασύρει σε μαγική ατμόσφαιρα. Στεφάνια από έλατο με κουκουνάρια ή στεφάνια από Red berries, μπορούν να διακοσμήσουν εξωτερικά ως βάση γυάλλινα βάζα με κεριά. Αναλόγως της χωρητικότητας , μπορείς να βάλεις όσα κεριά σου επιτρέπει Προτίμησε διαφορετικά ύψη και μεγέθη. Ένα τέτοιο διακοσμητικό στοιχείο θα είναι εντυπωσιακό σε μια τραπεζαρία ή στη νυσιδα της κουζίνας.
Με αρκετή ποσότητα από κλαδιά έλατου, μπορείς να καλύψεις επιφάνεια κατά μήκος σε ένα μπουφέ ή κονσόλα ή τραπεζαρία ή ακόμη και τζάκι.Προσθεσε κεριά ή ρεσω ή ψηλά κηροπήγια σε συνδυασμό με χριστουγεννιάτικες μπάλες ή στολίδια και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

479e15da2f5ea27449d9b20c16ffdb2f
506345964662d395329091bf23dd38db

Πώς θα σου φαινόταν να φτιάξεις την δικιά σου Χριστουγεννιατικη γωνία με κεριά? Τοποθέτησε μεγάλα φανάρια στο πάτωμα ή ακόμη και κρεμαστά εάν υπάρχει η δυνατότητά. Ένας oversized floor mirror διακοσμημένος με χρυστουγεννιατικες τρέσες και διάφορα στολίδια θα αλλάξουν τον χώρο σου. Μια πολυθρόνα με κουβερλι στο πλάι και ένα χαλί με feathers θα είναι ο λόγος για να χαλαρώνεις περισσότερο.
Εάν προτιμάς να διατηρήσεις το baroque and classy στοιχείο στο σαλόνι σου, τότε τα γκρίζα κεριά σε χρυσή βάση θα εμπνέουν αίσθηση πολυτελείας.Άλλη μια elegant άποψη, είναι το glass candle display case, όπου μπορείς να το τοποθετήσεις παντού και να δημιουργήσεις μια πιο simple αλλά υπέροχη νότα ζεστασιάς.
Για πιο vintage decor, ο ξύλινος κορμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην θέση του επιχρυσωμένου ή γυαλλινου δίσκου. Στοιχεία φυσικότητας όπως αποξηραμένα φρούτα και sticks κανέλλα συνδυασμένα με κεριά μπορούν να συνθεσουν ένα πιο natural concept . Ακόμη ξύλινα δοχεία διακοσμημένα με κόκκινα berries και κεριά είναι μια επιλογή που συνδυάζει την φυσικότητα, την αγνότητα με τον ρομαντισμό.
Επελεξε αρωματικά κεριά καλής ποιότητας, έτσι ώστε να έχουν διάρκεια. Μπορντό, navy, λευκό, κόκκιν, γκρίζο είναι τα χρώματα που ταιριάζουν σε ένα chic Χριστουγεννιατικο διάκοσμο. Χαρείτε την μαγεία και την ομορφιά των Χριστουγέννων με το φως των κεριών να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και να δημιουργεί τα πιο ανθρώπινα συναισθήματα.