AEGEAN TEAL.. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Aegean teal, είναι το χρώμα της  νέας χρονιάς, μέσα από τη παλέτα της εταιρείας Benjamin Moore. Ένα χρώμα που εκφράζει την ισορροπία και αρμονία. Μια τέλεια ισορροπία μπλε-πράσινου και ένα άγγιγμα του γκρι, εμποτισμένο με βάθος στους γήινους τόνους του. Με την πράσινη βάση, έχει ουδέτερη ικανότητα όταν συνδυάζεται με άλλα 25 χρώματα. Είναι ένα χρώμα που αν το επιλέξεις θα φωτίσει τον χώρο σου και θα δώσει την αίσθηση πολυτελείας. Καταρχάς είναι μια επιλογή, που ταιριάζει σε κάθε εποχή και έτσι δεν θα το βαρεθείς. Αντίθετα σου προκαλεί ηρεμία και σε ξεκουράζει. Άρα ένα τέτοιο χρώμα είναι ιδανικό για το υπνοδωμάτιο σου. Το aegean teal colour συνδυάζεται και δένει αρμονικά με το ξύλο.Η φυσικότητα του αλλά και η ζεστασιά του ξύλου, δίνουν μια αρμονική εικόνα. Δώσε στυλ στην κουζίνα σου με ερμάρια σε aegean teal colour και προτίμησε ξύλινες επιφάνειες ή τραπέζι. Το ίδιο concept μπορείς να ακολουθήσεις και στο μπάνιο. Αν όμως προτιμάς ακόμη πιο luxury decor, τότε πρόσθεσε χρυσές λεπτομέρειες είτε στα χερούλια, είτε τοποθέτησε  καρέκλες στην ίδια απόχρωση με χρυσά πόδια.Ενω επιφάνειες σε γρανίτη (marble) θα σου δώσουν ένα αριστοκρατικο στυλ. Στην κουζίνα ακόμη μια επιλογή είναι να  τοποθετήσεις νεροχύτη και βρύση σε χρυσό χρώμα
Σίγουρα το να βάψεις ένα τοίχο ή να τοποθετήσεις πλακάκια σε aegean teal colour, θα κερδίσεις εντυπώσεις, αφού πλέον θεωρείται trend το βάψιμο ενός τοίχου σε μια χρωματιστή απόχρωση. Δοκίμασε να κρεμάσεις πίνακα ζωγραφικής με  χρυσή κορνίζα ή καθρέφτη με χρυσό ή bronze περίγραμμα και θα δεις πόσο πολύ ταιριάζουν.
d94e24df11446aaf21a30266685243f1
2d268e5f0ca1ef99c2e57bb6b9de2235
Το aegean teal colour, είναι αυτή η  επιλογή που θα κάνεις σε καναπέ ή πολυθρόνα και θα είναι διαχρονική. Μπορεί η συγκεκριμένη απόχρωση να έχει μια δόση μοντερνισμου και να έχει πιο minimal και simple προσέγγιση, αλλά θα εκπλαγείς πως μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σου και το style σε πιο classic αλλά και boho. Αν επιλέξεις velvet καπιτονέ καναπέ και συνδυάσεις με τραπεζάκια σε γυαλί και gold details, τότε θα έχεις μια πολύ elegant and modern decor που η πολυτέλεια και το στυλ θα προδίδουν ένα πιο κλασσικό στυλ. Τα διακοσμητικά αντικείμενα είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν την εικόνα και θα δώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ενώ αν είσαι λάτρης του boho style, τότε τα ψαθινα κρεμαστά φωτιστικά οροφής (δες προηγούμενα post), καθώς και ψαθινα καλάθια  θα πρέπει να διακοσμήσουν τον χώρο σου σε συνδυασμό βέβαια με wooden furnitures. Τα dry flowers όπως bunny tails και pampas grass είναι ιδανικά για μια boho decoration.
Τα mirror furnitures είναι μια ουδέτερη επιλογή που επίσης ταιριάζουν με αυτή την απόχρωση και λόγω της φυσικότητας τους, μπορούν να κρατήσουν τον χώρο σε αρμονία και κυρίως να συμβάλουν σε ένα μοντέρνο ή κλασσικό στυλ, αναλόγως ποια κατεύθυνση θα δώσεις με τα διακοσμητικά αντικείμενα.
Επειδή το aegean teal colour αγαπά πολύ το γκρι τότε ένας συνδυασμός μεταξύ τους θα έχει ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα, φτάνει να μην είναι υπερβολικό. Απέφυγε να έχουν και τα δύο χρώματα την ίδια θέση στον χώρο σου και προτίμησε το ένα από τα δυο να υπερισχύει.
Αφού έμαθες ποιο είναι το χρώμα της χρονιάς στη διακόσμηση, τότε ανανέωσε τα σερβίτσια σου με αυτή την απόχρωση και δώσε χρώμα και ένταση στο τραπέζι σου. Εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου με μια  chic διακόσμηση. Ψαθινα souplan θα δώσουν μια πιο ζεστή και cozy ατμόσφαιρα. Ενώ καλάθια ή γυάλλινα βάζα με πυκνές πρασινάδες θα ενισχύσουν τo  natural style.
Ανακάλυψε πόσο luxury και γουστόζικο είναι το aegean teal colour και δώσε στυλ, άποψη, κουλτούρα και χρώμα στον χώρο σου.