Χειροποίητοι άγγελοι με την υπογραφή του Angelsmade_craft

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή γεμάτη συναισθήματα. Ένα οδοιπορικό στο παρελθόν και στις όμορφες αναμνήσεις που ζήσαμε στα παιδικά μας χρόνια . Τα Χριστούγεννα αγγίζουν την ψυχή μας και γινόμαστε πιο ευαίσθητοι , πιο ρομαντικοί , πιο ανθρώπινοι και κυρίως ερχόμαστε πιο κοντά με τον εσωτερικό μας κόσμο!!!

Αφού μιλάμε για συναισθήματα και αφού τα Χριστούγεννα καταφέρνουν να μας χαρίζουν φως στην ψυχή μας θα σας πάω βόλτα σε ένα διαδικτυακό brand με την ονομασία Angelsmade_craft όπου θα συναντήσεις «Αγγέλους».  Χειροποίητα Αγγελάκια καμωμένα με πολλή αγάπη και μεράκι που μπορούν να κοσμήσουν την κάθε γωνία σε κάθε αγαπημένο χώρο . Δωράκια που θα εκπλήξουν λόγω της ιδιαιτερότητας και την συναισθηματικής τους αξίας .Φτιάχνονται με κάθε λεπτομέρεια και απευθύνονται σε κάθε ξεχωριστό πρόσωπο που ξέρει να εκτιμά την τέχνη και την διαφορετικότητα .

Το Angelsmade_craft ετοιμάζει Αγγελάκια φορούν τα γιορτινά τους , ενώ θα βρεις και αγγελάκια για όλη τη σεζόν , όπου μπορείς να διακοσμήσεις την κουζίνα , το σαλόνι , κουζίνα , υπνοδωμάτιο , γραφείο και γενικότερα κάθε μέρος του σπιτιού ή της εργασίας σου .

Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα λατρέψουν την επιλογή σου εάν λάβουν ένα τέτοιο δωράκι και σίγουρα θα νιώσουν τα πιο όμορφα και γλυκά συναισθήματα που θα τους κάνουν να χαμογελάσουν και  να συγκινηθούν.

Με την δημιουργό πίσω από το εν λόγω brand  είχαμε μια πολύ όμορφη συζήτηση και θέλοντας να σας μεταφέρω το δικό της στίγμα σας μεταφέρω τα δικά της λόγια και την δικιά της φιλοσοφία.

09117867-124A-4B20-A6AD-EB170FB1AACB
D95942A0-E596-4E67-B038-5E41ECF621B4

Πάντα εφτιαχνα κάτι με τα χέρια χωρίς όμως να το βγάζω προς τα έξω. Ήτανε απλά για μένα. Η συγκεκριμένη  ιδέα ήρθε χωρίς προσπάθεια,  αφενός η πίστη που έχω ότι όλοι έχουμε τον φύλακα αγγελο μας που μας προστατεύει  και μας προσέχει καθημερινά,  και αφετέρου η αγάπη μου για δημιουργία.

Οποτε προέκυψε  το angelsmade.

Το angels made είναι διαφορες φιγούρες σε μορφή αγγέλων , ντυμένοι είτε vintage  είτε μοντερνα και ανάλογα με την εποχή . Τώρα τους έχω ντύσει χριστουγεννιατικα και προσπαθώ να μεταφέρω όλη αυτή την ατμόσφαιρα και το πνεύμα των Χριστουγέννων  μέσω αυτών.

Τα συγκεκριμένα  αγγελακια μπορει να τοποθετητηθουν σε διάφορα μέρη  του σπιτιού μας, σε μια γωνια η σε μια σαλοτραπεζαρια με μια βάση γίνεται τέλειο διακοσμητικό. Μπορεί να κρεμαστεί σένα τοίχο η στο ταβάνι δίνοντας την εντύπωση  ότι πετάει.  Στο γραφείο μας , στο υπνοδωμάτιο  μας ακόμα και  μέσα στην τσάντα μας, αφού οι αγγελοι βρίσκονται παντού και είναι πάντα δίπλα μας να μας προστατεύουν.

Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι νήματα ,  κλωστες. Διαφόρων ειδών πέτρες,  πέρλες ξύλινα διακοσμητικά.  Υφασματα vintage  που έχω στην συλλογή μου από δεκαετίες πριν όπως επίσης και πέτρες από κοσμήματα vintage.γενικα ο καθε αγγελος ειναι εμπνευσμένος από κάπου,  από το mood της ημέρας από την διάθεση κάθε φορά.

Πελάτες μου είναι αυτοί που εκτιμούν το χειροποίητο  και καταλαβαίνουν πόση αγαπη και παθος κρύβεται πίσω από αυτό που αγοράζουν. Κάποιοι μου ζητάνε συγκεκριμένα  χρώματα στα ρουχαλάκια του αγγέλου ή κάποια αλλαγή στα μαλλιά ανάλογα με το άτομο που θα πάει.

Η  δημιουργία είναι αυτή  που μου εξωτερικευει τα συναισθήματα μου  με  ηρεμεί και με ταξιδεύει.  Εννοείτε ότι μετά από κάθε αγγελο που φτιάχνω εκτός του ότι τον καμαρωνω για ώρα και ψαχουλευω και την κάθε λεπτομέρεια,  δεν θέλω με τίποτα να τον δώσω γιατι τον νιώθω τόσο δικό μου.

Αρχισε εντελώς στην πλάκα το Angelsmade αλλα ναι θα υπάρχει  εξέλιξη  γιατί βλέπω ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάτι διαφορετικό και είμαι πολύ χαρούμενη  για αυτό.

Γιατί μπορώ να μεταφέρω όλη αυτήν την αγαπη μου και το πάθος μου για δημιουργία  σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω και απλά μας συνδέει μια φιγούρα αγγελου.

https://instagram.com/angelsmade_crafts?igshid=YmMyMTA2M2Y=