AUTUMN DECOR FOR HOME

Το φθινόπωρο μας μαζεύει σιγά σιγά στα σπίτια μας και μας υπενθυμίζει πως το σπίτι είναι ο παράδεισος μας. Αυτή την εποχή λατρεύω τις μικροαλλαγές στο δικό μου σπίτι που θα δώσουν αέρα ανανέωσης, προσθέτοντας διακοσμητικά στοιχεία οπου θα δημιουργήσουν ζέστη ατμόσφαιρα. Στοιχεία που να εκφράζουν στυλ και χαρακτήρα. Να εκπέμπουν απλότητα και ηρεμία. Να συνδυάζουν το μοντέρνο με το διαχρονικό. Όπως ανάφερα και σε προηγούμενο post, η βάση της διακόσμησης είναι ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων μέσα από την παλέτα χρωμάτων. Το φθινόπωρο απαιτεί ζεστούς και γήινους τόνους. Αποχρώσεις του καφέ όπως dark brown dark bronze, ginger, Coffee, mocha αλλά και αποχρώσεις του πράσινου όπως χακί και κυπαρισσσι προταγωνιστουν αυτή την σεζόν. Χρώματα που ταιριάζουν με γήινες αποχρώσεις όπως wheat, camel, off white, natural, White, taupe. Ενώ το ζεστό κίτρινο το πορτοκαλί, και το μουσταρδί είναι χρώματα βγάζουν ζωντάνια και ζεστασιά αλλά ταυτόχρονα φωτίζουν τον χώρο μας!!! Επέλεξε διακοσμητικά βελούδινα μαξιλάρια για τον καναπέ και συνδύασε τους πιο πάνω χρωματισμούς για ένα ζεστό και άκρως φθινοπωρινό στυλ. Τα ριχταρια στον καναπέ προσθέτουν αισθητική στο σαλόνι και δημιουργούν ζέστη και φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. Οι κουρτίνες πάντα σε ένα χώρο είναι το στοιχείο που δινει στυλ. Επιλέξτε σε οff White ή taupe και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Αυτή την εποχή έχουν την τιμητική τους τα σκεπασματα στο κρεβάτι. Είναι αυτό το διακοσμητικό στοιχείο που θα κάνει την διαφορά για ένα πιο chic και γουστόζικο υπνοδωμάτιο. Εάν το υπνοδωμάτιο αποτελείται από ξύλινα έπιπλα προτείνω να κρατήσετε ένα natural ύφος. Κουρτίνες σε λευκό χρώμα και σκέπασμα off white ή mocha είναι το τέλειο διακοσμητικό concept για την υποδοχή του φθινοπώρου. Τολμήστε να δοκιμάσετε σκέπασμα σε χακί χρώμα εάν θέλετε να αποφύγετε τα στερεότυπα. Γενικότερα το φθινόπωρο είναι μια ρομαντική εποχή οπου με διάφορα αρωματικά κεριά, dry flowers, pampas grass και bunny tail grass μπορείς να μετατρέψεις τον χώρο σου. Τα αμπαζουρ είναι ακόμη εάν στοιχείο που αν μέχρι τώρα δεν είχες στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο σου, θα σου δώσουν bonus στις διακοσμητικες αλλαγές. Τα φθινοπωρινά βραδυα και μετέπειτα τα χειμωνιάτικα, προϋποθέτουν ζεστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Είναι από αυτές τις νύκτες που λατρεύεις να κουρνιαζεις στον καναπέ και να τυλιγεσε με κουβερλι. Τότε τα ψαθινα καλάθια με διακοσμημένα κουβερλι δίπλα στο καναπέ ή στο τζάκι είναι μια χρήσιμη πρόταση αλλά και στυλατη.

c174b794373f24ba40c93ad303d0caf3
716c1f0c654b252215fa19cc16278bbd

decortips

# Το να βάψεις ένα τοίχο σε αποχρώσεις από την παλέτα χρωμάτων του φθινοπώρου είναι η απόλυτη διακοσμητική άποψη που θα δημιουργήσει ένα σκηνικό υψηλής αισθητικής και καλαισθησίας.

#Εαν επιλέξεις το μουσταρδί ή πορτοκαλί χρώμα, τότε το χρυσό σε διακοσμητικά αντικείμενα θα δέσει πολύ μαζί τους και θα δημιουργήσει ζεστούς τόνους.

# Dry flowers, pampas grass, bunny tail grass ή συνθετικά λουλούδια σε γυάλινα ογκώδη βάζα είναι το νέο trend. Μπορείτε να βάλετε ξεχωριστά το κάθε είδος σε κάθε βάζο και να τα τοποθετήσετε μαζί σε μεγάλες διαφάνειες ή απλά ένα mix and match. Σε συνδυασμό με γυάλινα ποτήρια με κεριά θα δημιουργήσουν μια ρομαντική και φιλική ατμόσφαιρα.