COZY BOHO CORNER

Είσαι λάτρης της boho διακόσμησης. Σου αρέσει η ελεύθερη αύρα που εκπέμπτει η απλότητα και η φυσικότητα. Το boho είναι αυτό το στοιχείο που θα μας δώσει ότι πιο natural. Χρώματο γήινα οπως το λευκό, το μπεζ, το nude, να δένουν με χρώματα της φωτιάς όπως το ζεστό κόκκινο, το πορτοκαλί το κίτρινο. Ένα πάντρεμα του ξύλου, με το rattan, με το γυαλί. Η boho διακόσμηση θέλει να δίνει αρμονία στον χώρο και να ισορροπεί τις αντιθέσεις. Το πράσινο χρώμα είναι αυτό που θα αναπτύξει τις αισθήσεις, που θα δώσει το ολοκληρωμένο design. Boho διακόσμηση για κάποιους είναι μια συνάντηση πολιτισμών, γι αυτό βλέπουμε μαξιλάρια ή υφάσματα ή χαλιά με γεωμετρικά σχήματα ή διαφορά διακοσμητικά να συμμετέχουν στη boho decor.

Αν σου έδωσα εικόνα για το τι είναι η boho διακόσμηση θα σου πω τώρα πως να φτιάξεις την πιο cozy boho corner. Σε παλαιότερο μου ποστ έχω αναφέρει πως όλοι έχουμε την αγαπημένη μας γωνία μέσα στο σπίτι. Είναι ο χώρος όπου μας χαλαρώνει, μας βοηθά να σκεφτόμαστε, ακούμε μουσική ή διαβάζουμε το αγαπημένο μας βιβλίο. Αυτή την φορά όμως η αγαπημένη μας γωνία θα είναι boho. Πως θα το πετύχεις αυτό. Αρχικά μπορείς να βάψεις ένα τοίχο με ένα απαλό καφέ χρώμα ή κυπαρρισι. Αυτό αμέσως θα σε βάλει στο mood. Η δεύτερη σου επιλογή είναι η τοποθέτηση πέτρας ή wall paper με εικονική πέτρα. Αφού σου έδωσα δύο επιλογες για τον τοίχο, τότε τα Rattan φωτιστικά κρεμαστά ή δαπέδου είναι μια σημαντική λεπτομέρεια για να αρχίσει ο χώρος να αποκτά ύφος. Θα δεις σιγά σιγά το boho puzzle μας να ολοκληρώνεται. Πάμε στα έπιπλα τώρα. Το πιο εύκολο!!!! Στη boho διακόσμηση χρειάζεσαι ένα καναπέ ή πολυθρόνες σε καφέ χρώμα και για να είσαι στο 100% της τελειότητας τότε προτίμησε σε δερμάτινο. Συνδύασε με τραπεζάκι σε γυαλί ή ατσάλι(μαύρο, bronze ή gold). Τα τραπέζια δίσκος είναι το statement για αυτό το concept.

3d23937b872f3446a03730c58f1f68f9
9d85e194fe9e0f87b93715900ee9f94d

Τα ξυλινα έπιπλα είναι ακόμη μια επιλογή αφού θα κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο ζεστός και φιλικός. Συνδύασε με καναπέ ή πολυθρόνες σε γκρίζο ή λευκό χρώμα. Όπως έχω αναφέρει το boho style λατρεύει τα Rattan furnitures. Γι αυτό μπορείς να τοποθετήσεις σαλόνι ή πουφ σε Rattan και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ένας χώρος χωρίς πρασινάδες ή dry flowers δεν θα έχει την λεπτομέρεια που θα του δώσει extra bonus. Τοποθέτησε rattan καλάθια με πυκνές πρασινάδες σε διάφορα μεγέθη ή κακτοειδη φυτά.Τα dry flowers ή τα pampas grass σε γυάλλινα βάζα είναι η εναλλακτική σου λύση.

Διακοσμητικά μαξιλάρια ή ριχταρια σε φωτεινά χρώματα και μοτίβα όπως το κόκκινο ή το πορτοκαλί μπορούν να δώσουν το boho decor στοιχείο.

Αν θα κρατήσεις τον τοίχο σε λευκό χρώμα, τότε διακόσμησε με καθρέφτη ή πίνακες με μαύρη ή bronze κορνίζα. Ενώ τα ψαθινα καπέλα, ή βεντάλια ή δίσκοι είναι μια πολύ cozy πρόταση για να φτιάξετε την δικιά σας cozy boho corner.