DIY DECOR

Τώρα που περνάμε τόσες πολλές ώρες στο σπίτι, είναι η ευκαιρία να κάνουμε πράγματα, που διαφορετικά δεν θα μπαίναμε σε αυτό το mood. Diy decor λοιπόν!!! Γιατί το σημερινό post θα σας εμπλουτίσει με ιδέες για να δημιουργήσετε, να διακοσμήσετε τον χώρο σας και να ανεβάσετε την διάθεση σας!!!Βαρεθήκατε το καφέ κλασσικό ξύλο στην κουζίνα, στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο σας? Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε ένα χρώμα που να ταιριάζει με το χώρο σας και θα δείτε τα έπιπλα σας να δείχνουν φωτεινά και καινούργια. Ακομη μπορείτε να αφαιρέσετε συρτάρια ή ερμάρια και να αλλάξετε το design. Για ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες και  δείτε πόσο διαφορετικά δείχνουν τα κομοδίνα, τα μπουφέ, κονσόλες, ερμάρια κουζίνας, βιβλιοθήκες. Έχω τρελαθεί με το royal blue colour και το navy.
Ενω η τοποθέτηση καθρέφτη σε τραπεζάκια, κομοδίνα ή σε κονσόλα είναι ένα Deco trend που ήρθε τα τελευταία χρόνια μας αρέσει πολύ!!! Άκρως μοντέρνο στυλ, που κρύβει διαχρονικά στοιχεία και δεν υπάρχει περιορισμός  Συνδυάστε με βελούδινο καπιτονέ καναπέ και πολυθρόνες.
Σε κάποια αποθήκη, θα υπάρχει ξεχασμένη μια μεταλλική ραφιερα, που οταν την βαψετε σε χρυσό και επενδύσετε μάρμαρο ή γυαλί σε κάθε ράφι, τότε θα δείτε πόσο μοντέρνα και πρακτική μπορεί να γίνει. Εγώ κάτι τέτοιο θα το έβαζα στην γκαρνταρόμπα μου και ήταν ιδανικό για την οργάνωση παπουτσιών ή ενδυμάτων.
40f607be9407583b3bf0aacd1a175182
b3b38b71c1bfe09f3e600fb7832f154a
Δώστε χρώμα και ένταση στον χώρο σας, βαφοντας ένα τοίχο είτε στο σαλόνι, είτε στο υπνοδωμάτιο σας. Ενας βαμμένος τοίχος δημιουργεί την αίσθηση υψηλής αισθητικής και προβάλλει γούστο και πολυτελεία. Λατρεύω το   navy, classic blue, dark blue και γκρίζο. Ενώ το blush είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν θέλετε κάτι πιο διακριτικό.
Δημιουργήστε χρυσό περίγραμμα (τύπου κορνίζας) στο τοίχο ή  γύρω από πόρτες ή ερμάρια(εάν έχουν κορνίζα) και δώστε ένα classy and αριστοκρατικο στοιχείο.
Στο αγαπημένο ΙΚΕΑ θα βρείτε οικονομικά τραπεζάκια τύπου δίσκος ή ακόμη και με γυαλί, όπου με κάποιες μετατροπές, τους αλλάζει όψη, στυλ και άποψη. Χρησιμοποίησε τα τραπεζάκια (δίσκος) ως  side table και κέρδισε εντυπώσεις. Επιμένω στο χρυσό, διότι είναι ένα χρώμα αρχοντικό, ταιριάζει σε μοντέρνο και κλασσικό, ενώ αλλάζει διάθεση με κάθε διακοσμητική πινελιά. Δείτε ποιες μετατροπές μπορούν να γίνουν και να αλλάξετε τον χώρο σας, έτσι απλά.
Tassel και Fringe Chandelier!!! Ότι πιο γουστόζικο και μοντέρνο μπορείτε να φτιάξετε για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο σας!!! Αναλόγως με τις χρωματικές σας επιλογές, θα έχετε και το στυλ που επιθυμείτε. Γήινες αποχρώσεις ή μονόχρωμα κρόσσια, θα σας  δώσουν πιο μοντέρνα εκδοχή, ενώ ένα mix and match  του ίδιου χρώματος αλλά σε διαφορετικούς τόνους θα σας παραπέμψουν σε boho Deco. Προτείνω off white για πιο minimal and montern decor , ενώ το bordeaux θα είναι τέλειο για boho decoration.
Καλές δουλειές λοιπόν!!! Βάλτε όλη την καλή σας διάθεση και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!!!