HOME DECOR… BLACK DESIGN INSPIRATION

Μοντέρνα, minimal, διαχρονική, elegance διακόσμηση είναι η πρόκληση για τους interior designers. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το χώρο της διακόσμησης. Ένα αποτέλεσμα που θα γοητεύσει και θα έχει φιλοσοφία, άποψη και την υπογραφή της σωστής αισθητικής. Luxury decoration θεωρείται ότι πιο minimal αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργεί αριστοκρατικη προσέγγιση χωρίς να κρύβει την απλότητα και την προσεγμένη κομψότητα. Το μαύρο χρώμα ανέκαθεν αντιπροσωπεύει το κύρος και την αίγλη. Εξωτερικευει χαρακτήρα χλιδής και κυριαρχεί ως το χρώμα που θα δώσει ένα chic και fabulous αποτέλεσμα. Εάν το μαύρο χρώμα, σας είναι αδιάφορο τότε αυτό το post ίσως σας πείσει ότι είναι τόσο γοητευτικό και ξέρει να διαμορφώνει ένα χώρο και να υποδηλώνει πως μέσα από ένα το πιο σκοτεινό χρώμα, έχουμε στοιχεία ρομαντισμού, καλαισθησίας και αρχοντιάς. Βρείτε σημεία στο σαλόνι σας και δώστε μια προσεγμένη νότα από μαύρο.

3d4a5487d10d7632cd0b4e197c114dc3
c0fdc4d62e7626d0fa28d2551d447e06

Μια μαύρη κονσόλα ή μαύρα ογκώδες βάζα ή ginger jars σε συνδυασμό με γεωμετρικά αντικείμενα ή με βιβλία διακόσμησης και μόδας θα δώσουν ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Τολμήστε να βαψετε ενα τοίχο σε μαύρο χρώμα και διακοσμήστε με χρυσούς πίνακες ή χρυσό καθρέφτη. Μια γωνία total black είναι η πρόταση μου για όλους όσους αγαπούν την μοντέρνα, κομψή διακόσμηση και θέλουν ο χώρος τους να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

Tips : Συνδυάστε κρεμαστά φωτιστικά τύπου πολυέλαιος ή φωτιστικά εδάφους.Διακοσμήστε τα μαύρα ογκώδες βάζα με συνθετικά λουλούδια σε χρώματα όπως το μπορντό ή αποχρώσεις του βιολετί και λιλά.Pampas grass είναι το statement της διακόσμησης όπου είναι η δικιά μου πρόταση και ταιριάζουν άψογα σε ένα μοντέρνο consept. Κεριά σε διακοσμητικά ποτήρια ή κηροπήγια σε χρυσό ή ασημί σε μοντέρνα γραμμή θα χαρίσουν όμορφο και μοναδικό αποτέλεσμα