LUXURY ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΕ MINIMAL ΔΙΑΘΕΣΗ

Πείτε μου ότι τέτοια εποχή κάθε χρόνο δεν θέλετε να φρεσκάρετε και να δώσετε ζωντάνια στο μπαλκόνι ή στην βεράντα σας!!! Ναι είναι άνοιξη, και οι όμορφες ημέρες αλλά και βράδια, μας επιτρέπουν να χαιρόμαστε λίγο περισσότερο τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Μια minimal διακόσμηση θα δώσει μία πιο luxury και εντυπωσιακή εικόνα. Ξεχωριστή διακόσμηση αφού δεν βάζουμε λουλούδια αλλά ψηλά φυτά και πρασινάδες όπου δίνουν μια πιο tropical αισθητική. Το πράσινο χρώμα, μας ξεκουράζει και μας αναζωογονεί. Επιλέξτε φυτά ανθεκτικά και βάλτε όλη την καλαισθησία σας για να έχετε ένα luxury μπαλκόνι ή βεράντα. Εάν ο χώρος σας είναι μεγάλος και σας επιτρέπει να τοποθετήσετε φυτά σε περισσότερες από ένα ή δύο γλάστρες, τότε μην διστάσεις να διακοσμήσεις με ποικιλία φυτών και πρασιναδων σε διάφορα ύψη και τότε θα διαπιστώσεις πόσο cozy μπορεί γίνει ο εξωτερικός σας χώρος.

f11db3fb76a5de88f2fe668ce5efd09f
3c69708718309a967fafb7ab4e7edd68

Στην αγορά θα βρεις μεγάλες γλάστρες εξωτερικού χώρου σε λευκό ή γκρίζο χρώμα. Για την επιλογή των φυτών το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμβουλευτείς τους ειδικούς σε ένα φυτώριο όπου αναλόγως με τον χώρο σας εάν δηλαδή είναι υπό σκιά ή όχι, έτσι ώστε να βρεις τα κατάλληλα φυτά, αλλα και μάθεις πως θα τα διατηρήσεις στη ζέστη.

Πολύ σημαντικό ρόλο, παίζουν τα έπιπλα. Αφού θέλουμε να ξεχωρίζει ο χώρος μας για την αρμονία και την καλαισθησία του και να απολαμβάνουμε στιγμές χαλάρωσης, τότε επιλέγουμε σε ξύλο ή rattan. Φροντίζουμε να είναι σε μοντέρνα γραμμή και οι μαξιλάρες να είναι σε γήινες αποχρώσεις έτσι ώστε η φυσικότητα και η απλότητα να κυριαρχούν στον χώρο. Προτίμησε να διατηρήσεις ένα concept σε λύτες γραμμές και άφησε την απλότητα και την minimal διακόσμηση να τραβήξουν τα βλέμματα. Ολοκλήρωσε την διακόσμηση με Rattan ή γυαλλινα φανάρια.

Για να διατηρήσεις το minimal στοιχείο, να θυμασαι ότι δεν χρειάζεται υπερβολές ούτε συνδυασμοί χρωμάτων.