MASTER BEDROOMS AND BATHROOMS

Αυτό το post έχει μια ιδιαίτερη φιλοσοφία και άποψη!!! Πως θα σας φαινόταν εάν τα κυρίως bedrooms και bathrooms δεν διαφέρουν από αυτά των 5 αστέρων ξενοδοχείων ?Πόσες φορές λατρέψεις τα Spa Hotel, γιατί αυτη η απλότητα των χώρων σου βγάζει την ηρεμία και την χαλαρότητα που χρειάζεσαι? Οπως και να το κάνουμε αυτοί οι δύο χώροι, είναι προσωπικοί και χρειάζονται περισσότερο την σφραγίδα μας. Αγαπω τους luxury, minimal κομψούς και πολυτελείς χώρους, αλλά λατρεύω τους cozy και εμπνευσμένους χώρους. Εκεί που μπορείς να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να αισθανθείς. Να ταξιδέψεις το μυαλό και να δημιουργήσεις εικόνες. Εκεί που μπορείς να κοιτάξεις γύρω σου και σε συνεπαίρνει η απλότητα σε συνδυασμό με την καλαισθησία.

2b767e6b4c3c46b31ab3ff0dcf588784
af65bcda7e4b0c48efececf12ce06845

Αυτό ακριβώς θέλω να σας δείξω στο post. Master bedrooms and Master bathrooms, σε minimal γραμμή, που προβάλλουν στοιχεία με φυσικές ομορφιές όπως η πέτρα και το ξύλο. Ενώ το γκρίζο χρώμα είναι πρωταγωνιστής. Η αρχιτεκτονική προϋποθέτει να είναι πιο industrial, έτσι ώστε να μας δώσει ένα πιο luxury αποτέλεσμα, χωρίς όμως να χάνετε το όλο concept.Οι μεγάλοι καθρέφτες θα μεγαλώνουν περισσότερο τον χώρο σας. Φροντίστε να κρατήσετε αυτό το ύφος, χωρίς να προσθέσετε χρώματα και διακοσμητικά στοιχεία που θα ακυρώνουν την φιλοσοφία. Οτιδήποτε rattan διακοσμητικό στοιχείο οπως φωτιστικό ή καλάθια ταιριάζουν άψογα.

Μην ξεχνάτε πως ο κάθε χώρος στο σπίτι μας, πρέπει να έχει την δικιά του ιστορία και να ταυτίζεται με την προσωπικότητα και το στυλ μας.