NAVY OR BLUE FOR CHRISTMAS DECOR

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου. Η μαγεία τους ξεδιπλώνεται σαν ένα παραμύθι που σου τραβάει αμέσως την προσοχή και θέλεις να το χαζεύεις συνεχώς. Εικονες λαμπερές με το κόκκινο να πρωταγωνιστει παντού. Εχει τα σκήπτρα και θεωρείται must στην παλέτα χρωμάτων για την Χριστουγεννιατικη διακόσμηση. Αγαπάς τις αλλαγές και θέλεις αυτά τα Χριστούγεννα να πρωτοτυπησεις για τη διακόσμηση στο σπίτι σου?Τότε αυτό το ποστ είναι αποκλειστικά για εσένα. Navy or blue decor. Η πιο elegant επιλογή για ένα Χριστουγεννιατικο διάκοσμο γεμάτο λάμψη και κλάση. Ειναι από μόνο του αριστοκρατικο χρώμα και έτσι ταιριάζει κατάλληλα για αυτή την περίοδο. Μια ιδιαίτερη επιλογή είναι το δέντρο σε αυτό το χρώμα, όπου αν το διακοσμήσεις με clear στολίδια ή σε χρυσό ή silver ή bronze, θα εντυπωσιαστεις για το πόσο glamour θα είναι. Ο συνδυασμός με gold ή bronze μας δίνει πιο ζέστη εικόνα, ενώ με το silver έχουμε πιο ψυχρό αλλά εξίσου χλυδατο αποτέλεσμα. Αν όμως δεν αποχωρίζεσαι το κλασσικό πράσινο ή λευκό χιονισμένο δέντρο τότε μην διστάσεις να το διακοσμήσεις με navy ή blue στολίδια ή ακόμη να εντυπωσιάσεις με ένα mix&match με gold ή silver. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει και θα δημιουργήσει την αίσθηση υψηλής αισθητικής. Ένα πολύ σημαντικό Deco tip για ένα εντυπωσιακό δέντρο, είναι τα φωτεινά λαμπάκια να είναι σε warm κίτρινο φωτισμό, έτσι ώστε να υπάρχει μια ζεστή αύρα στο χώρο. Τοποθέτησε κάτω από το δέντρο κουτιά δώρου τυλιγμένο με navy matte ή γυαλιστερό χαρτί και με πλατιά κορδέλα στον ίδιο τόνο. Ενω η κορδέλα σε χρυσό με glitter θα δημιουργήσει ακόμη μια πιο πολυτελή εικόνα.

d0a76dc36861ddfc96291896dc892ee5
cf2c6ff820a953562497515327998148

Total navy or total blue decor είναι η απόλυτη εκδοχή της βασιλικής ιδεολογίας. Όμορφα στεφάνια διακοσμημένα με feathers, αλλά και κεριά, ή άλλα επίκαιρα επιτραπέζια αντικείμενα όπως velvet pumpkins, ελαφάκια, χειροποίητα δεντράκια σε μπλε χρώμα, θα απογειώσουν την διακόσμηση του χώρου. Διακόσμησε το τζάκι με χριστουγεννιάτικη διακοσμητική γιρλάντα με κλαδιά σε navy colour και πρόσθεσε μπαλίτσες σε navy, blue και clear glass.

Τοποθέτησε δίσκους με στολίδια σε αυτό το υπέροχο χρώμα και δώσε λαμπερή νότα σε κάθε γωνιά. Ενώ φανάρια με κεριά είναι μια επιλογή που θα δημιουργήσουν μαγική ατμόσφαιρα. Μπορείς να επιλέξεις γυάλινα ορθογώνια ή τετράγωνα κουτιά με βάθος, τα οποία θα είναι ανοικτά και να τοποθετήσεις navy κεριά σε διάφορα ύψη. Διακόσμησε χρυσά κλαδιά σε ψηλή χρυσή γλάστρα και κρέμασε μακριές λεπτές βελουδινες κορδέλες με μπάλες σε navy ή blue colour ή δημιούργησε ένα mix&match μπλε – χρυσό.

Classy, fabulous, elegance διακόσμηση που θα τονίσει ακόμη πιο πολύ τη μαγεία των Χριστουγέννων. Όταν το minimal συναντά την χλιδή, το αποτέλεσμα μας συναρπάζει και μας υπενθυμίζει ότι simplicity is the key…για μοναδικές εικόνες και ξεκλειδώνει την καλαισθησία και το γούστο

#Decor tips: Στην αγορά θα βρεις σπρέι και μπορείς να βάψεις τα στολίδια που έχεις στο σπίτι ή ακόμη και στολίδια που έχεις φυλάξει από παλαιότερες διακοσμήσεις.

Ακόμη πιο πολύ θα εντυπωσιάσεις όταν βάψεις ένα τοίχο σε navy ή pantone colour και τοποθετήσεις χρύσα μεταλλικά στεφάνια ή ακόμη να δημιουργήσεις μια Χριστουγεννιατικη γωνία με χρυσά φανάρια και κεριά. Ενώ ένα μεγάλο στεφάνι μόνο με φωτεινά λαμπάκια θα δώσει γιορτινή διάθεση και θα φωτίσει τον χώρο