Outside decor ideas

Καλοκαίρι και επιστρέφουμε σε όμορφα μέρη .. Στην βεράντα μας , στον κήπο μας !!! Ο εξωτερικός χώρος μπορεί να γίνει επίγειος παράδεισος και να αποτελέσει μια από τις επιλογές  για να απολαύσουμε ένα καφέ , ένα ποτό , ένα φαγητό .. Για να γελάσουμε με μια όμορφη παρέα ,για να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο ενός βιβλίου ,για να χαλαρώσουμε από μια δύσκολη ημέρα !!!

Αυτό θέλω να ζήσουμε μαζί στο σημερινό ποστ … να ζήσουμε στιγμές σε ένα ξεχωριστό και εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας .

Αν σε έχω παρασύρει με την εισαγωγή , είναι γιατί λατρεύω την διακόσμηση και κυρίως λατρεύω να δημιουργώ εικόνες για να σε βοηθήσω να βρεις μια λύση ή να δημιουργήσεις στο δικό σου χώρο.

22330B0D-82E1-4B59-ACB8-96DD1D1E20B7
061B34F0-4AE4-4E45-9090-0612B2630138

Πάμε να δούμε τι προτείνω , έτσι ώστε να διαμορφώσεις τον εξωτερικό σου χώρο .

1.Basket pendant

Τα ψάθινα φωτιστικά οροφής είναι ότι πιο chic μπορείς να βάλεις σε μια οροφή . Διαφορα σχέδια και μεγέθη σε διαφορετικά ύψη και όσο πιο πυκνά θα δώσουν μια πιο boho διακόσμηση .Αν τώρα δεν υπάρχει οροφή αλλά υπάρχουν μεγάλα δέντρα μην σε ανησυχεί καθόλου , αφού μπορείς να τα κρεμάσεις εκεί μα την βοήθεια ενός ηλεκτρολόγου.

2.Πρασινάδες και κάκτο είδη  φυτά

Εννοείται ότι οι πρασινάδες είναι το νούμερο ένα επιλογή σου . Φυτά σε γλάστρες ή αναρριχητικά φυτά ή ένας καταπράσινος τοίχος με πυκνή πρασινάδα θα δώσουν ζωηράδα στον εξωτερικό χώρο. Παρ όλα αυτά τα κάκτο είδη φυτά είναι μια επιλογή που θα λατρέψεις . Σε πήλινες ή μαρμάρινες  ογκώδη γλάστρες μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο  ethnic γωνία και παραπέμπουν σε Mexican homes .

3.Rattan puff

Ακόμη μια boho επιλογή .Δίνουν μια πιο cozy εικόνα στον χώρο .Ταιριάζουν με μαξιλάρες σε ethnic prints . Συνδύασε  με rattan έπιπλα και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει

4.Coffee tables

Βάλε δυο ή τρία ή τέσσερα coffee tables μαζεμένα σε διαφορετικά styles .Συνδύασε ατσάλινα μαζί με ψάθινα ,ξύλινα ή πέτρινα.Ο εξωτερικός χώρος χρειάζεται την υπερβολή του.Βρες σε ότι γεωμετρικό σχήμα θέλεις και τόλμησε το mix and match.

5.Διακοσμητικά στοιχεία που θα απογειώσουν τον εξωτερικό χώρο                             

Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά αυτά είναι τα διακοσμητικά στοιχεία που θα δώσουν extra points.Στρογγυλός δίσκος με κεριά , ψάθινα  πλεκτά καλάθια , crochet καλάθια και μαξιλάρια . Φανάρια , κοχύλια , πλεκτά boxes ,πέτρινα βάζα με λουλούδια .Εντυπωσιακή είναι η διακοσμητική βάση για γλάστρα ή κασπώ, με μακραμέ σχέδιο με κόμπους και μακριά κρόσσια , αλλά και το διακοσμητικό  κάλυμμα για φωτιστικό, μακραμέ με μακριά κρόσσια και όμορφη πλέξη, όπου μπορεί να προσαρμοστεί στα περισσότερα καπέλα ή ακόμη και μόνο στη λάμπα. Τα χειροποίητα χαλιά αποτελούν decor statement  και είναι must

6.Γιρλάντα φωτισμού

Φώτισε τα καλοκαιρινά βράδια και δημιούργησε μια μαγική ατμόσφαιρα . Η γιρλάντα φωτισμού είναι ακόμα ένα στοιχείο που θα βοηθήσει στην διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου .

Το πάντρεμα όλων των πιο πάνω σημείων θα σου δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η διακόσμηση απαιτεί έμπνευση και καλή αισθητική .

P.s Αν θέλεις να δώσεις νησιωτικό ύφος  στο χώρο σου , τότε κράτα  το total white inspiration και προτίμησε να συνδυάσεις rattan στοιχεία όσο το δυνατό πιο ανοικτόχρωμα . Οι λευκές πήλινες  γλάστρες ταιριάζουν ενώ φρόντισε η διακόσμηση να είναι  minimal και άσε την απλότητα να μιλήσει .