OUTSIDE KITCHEN IDEAS

Μια εξωτερική κουζίνα είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο για το σπίτι σου!!! Μια απόφαση που θα σε δικαιώσει με την πάροδο των χρόνων τόσο από άποψη λειτουργικότητας όσο και από πλευρά αισθητικής. Απαιτεί ομως να έχεις τον διαθέσιμο χώρο για να μπορέσεις να τοποθετήσεις την κουζίνα . Άνοιξη ,καλοκαίρι ο καιρός μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τον κήπο ή γενικότερα τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού και έτσι μπαίνουμε πιο συχνά στη διαδικασία να μαγειρέψουμε για τους φίλους και την οικογένεια μας . Μια εξωτερική κουζίνα σε αποδεσμεύει από το να πηγαινοέρχεσαι μέσα στο σπίτι και να μεταφέρεις όλο τον εξοπλισμό , σερβίτσια . Από την άλλη απολαμβάνεις καλύτερα το μαγείρεμα αφού είσαι παρών και εσύ. Είναι πολύ πρακτικό και λειτουργικό να έχεις μια εξωτερική κουζίνα , αφού θα σου κάνει την ζωή πιο εύκολη .

Έλα όμως που δίνει και άποψη στο χώρο !!! Προδίδει υψηλή αισθητική και στυλ , ενώ αποτελεί luxury πρόταση που θα κλέψει εντυπώσεις.Επιλογές πολλές, αφού μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ξύλο , πέτρα , γρανίτη και να δημιουργήσεις κουζίνες άνετες , μοντέρνες και πρακτικές . Κουζίνες με μεγάλα ερμάρια ,με νησίδα αναλόγως τι προτιμάς .Τα ψάθινα φωτιστικά , οι ψάθινες καρέκλες και οι ξύλινες επιφάνειες θα δώσουν μια πιο cozy εικόνα . Τα ψάθινα elements είναι πάντα in και χαρίζουν στυλ . Τοποθέτησε κρεμαστές ή πυκνές πρασινάδες και έτσι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

IMG_4868[1]
IMG_6293[1]

Από την άλλη υπάρχει και η επιλογή Total white όπου μας παραπέμπει σε Mykonian style .Minimal αλλά με αρμονικά στοιχεία μια total white εξωτερική κουζίνα αποτελεί hot επιλογή που θα εντυπωσιάσει. Άκρως καλοκαιρινό το total white ,που αν υπάρχει είναι κοντα σε areal pool τότε θα δέσει το όλο concept. Αν θέλεις να προσθέσεις και πινελιές από χρώματα τότε επέλεξε να τοποθετήσεις κάκτοήδη φυτά σε ψηλές ογκώδης γλάστρες σε μπλε ή κυπαρισσί χρώμα. Ενώ αν συνδυάσεις ethnic ή boho διακοσμητικά ή μαξιλάρια τότε θα κανείς ένα μοναδικό διακοσμητικό πάντρεμα.

Οι εξωτερικές κουζίνες είναι decor statement και δίνουν μια πολύ ξεχωριστή νότα αισθητικής σε κάθε σπίτι.