ΑΕΡΙΝΑ FLORAL OUTFITS ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ

Αγαπώ τα floral outfits. Είναι ρομαντικά και μας αναδεικνύουν σε κάθε μας εμφάνιση. Η άνοιξη και το καλοκαίρι προσταζουν ένα πιο αέρινο και ανέμελο look και τα floral outfits μπορούν να σου το δώσουν. Οι μεγάλοι οίκοι στο εξωτερικό στις συλλογές τους για την ss2021 μας μας δείχνουν floral outfits όπου θα είναι fashion statement.

Τα floral outfits δεν πρόκειται να περιορίσουν τις εμφανίσεις σου. Αντίθετα θα ενισχύσουν το στυλ και θα είσαι πολυ fashionable. Εγώ λατρεύω τα αέρινα μακρυά φορέματα και τις φουστες με βολάν. Ενώ τα πουκάμισα με φαρδιά μανίκια τα οποία δένονται μπροστά είναι η αδυναμία μου. Συνδυάζονται είτε με τις φούστες μακριές ή κοντές, αλλά και με jeans ή μονόχρωμες παντελόνες.

Οι σχεδιαστές μας προτείνουν υφάσματα με Vintage Floral patterns με θολά φίλτρα, που δίνουν την εντύπωση ψηφιακής προσέγγισης. Ανθισμένα όμορφα λουλούδια που προβάλλουν την ομορφιά της φύσης.https://beautymagic.gr/colour-palette-trends-for-ss2021/.Ένα ολοκληρωμένο floral look απαιτεί τα κατάλληλα accessories. Ο οίκος Dolce & Gabbana στο fashion show στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, συνδυάζει χρυσά accessories και floral μπαντανα και μας δείχνει ένα πιο boho chic style.

Αν θέλεις να είσαι κομψή και στυλατη, τα floral outfits είναι ιδανικά για να σου δώσουν τα credits σε μια εμφάνιση. Μια σαγηνευτικη εμφάνιση απαιτεί να φοράμε κομμάτια που να προβάλλουν την θηλυκότητα και την γοητεία μας. Μην ξεχνάς ότι τα φωτεινά και τα αέρινα outfits, πάντα κολακεύουν την κάθε γυναίκα, ενώ την φωτίζουν και δίνουν μια πιο νεανική και chic προσέγγιση.