Η SS2021 ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ANDREW GN ΣΕ ΑΦΟΡΑ

Θέλω σιγά σιγά να αρχίσω να σας βάζω στο mood τι να φορέσετε αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι.Αισθάνομαι ότι η μοδα έχει πάρει τα πάνω της. Έχει αναγεννηθεί, ανανεωθεί και αυτό με εξιτάρει ιδιαίτερα. Αυτά το πισωγύρισμα που γίνεται σε παλαιότερες δεκαετίες από όλους τους fashion designers, αποδεικνύει ότι η μόδα είναι διαχρονική, ότι μπορεί να την διαδέχονται καινούργια trends αλλά η κομψότητα και η θηλυκότητα πάντα θα είναι τα στοιχεία που θα έχουν λόγω στον κόσμο της μόδας. Θα σας ταξιδέψω σε ένα fashion show που θα δείτε αυτό το πάντρεμα, του παλιού με το νέο. Θα δείτε να πρωταγωνιστει η φινέτσα, η πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική. Αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηριζουν την collection for ss2021 του Andrew Gn, ο μοναδικός fashion designer από Συγκαπουρη.

Η συλλογή του περιλάμβανει all day items, σε πιο απλή μορφή με λιγότερο διακοσμητικά, γιατί ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ‘Δεν είναι η ώρα για δύσκολα ρούχα.”Σε όλα τα κομμάτια βλέπουμε ένα εκπληκτικό λευκό κολάρο δανδελας. Δημιουργεί πιο κλασσικό στυλ και αυτό μας γοητεύει. Ο σχεδιαστής μας παρουσιάζει φορέματα mini σε στενή classy γραμμή ή midi πιο αερινα. Μονόχρωμα σε pastel αποχρώσεις, λευκά, μαύρα, blur floral, prints με πεταλούδες. Μάλιστα έμπνευση του είναι ένα παλιό κιμωνο της μητέρας του, της δεκαετίας του 30, όπου είχε λουλούδια Ίριδας. Προτείνει φορέματα με δανδελα και διαφάνειες. Εγώ έχω ξετρελαθεί με τα mini κοστούμια σε γαλάζιο χρώμα. Μας παρουσιάζει χρωματιστές μπλούζες με διάφορα prints. Ενώ ξεχωρίζουν για τα μακρυά τους μανίκια που έχουν ένα αέρινο στυλ. Τις συνδυάζει με κοντά μονόχρωμα παντελόνια σε ίσια γραμμή. Μας προτείνει mix and match συνδυασμό όπως γαλάζιο με λιλά, ενώ το κράτα ισορροπία με το συνδυασμό γκρίζο και λευκό. Σε όλα τα outfits βλέπουμε να συνδυάζει μπότες σε πολύχρωμα snake prints. Ακόμη και με τα floral dresses ταιριάζει snake prints boots με τους ίδιους χρωματισμούς και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Να μια stylish προτάση για να υιοθετήσεις και να ξεχωρίσεις σε μια ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Στη συλλογή του έχω ξεχωρίσει τα φορέματα mini και midi με κρόσσια στο τελείωμα. Ενώ το κομμάτι φαίνεται κλασσικό και απλό, ο σχεδιαστής συνδυάζει τις μπότες και αμέσως το outfit παίρνει πιο μοντέρνο ύφος, χωρίς να χάσει την απλότητα και την φινέτσα του.

Στα μαυρόασπρα φορέματα αλλά και στα tweed dresses, κράτα το κλασσικό και elegant στοιχείο και συνδυαζει μόνο με μαύρες μπότες. Ενώ μας προτείνει total black ή total White outfits και μας παρασέρνει σε ένα πιο αριστοκρατικο look.

Ξεχώρισα τον Andrew Gn, γιατί βλέποντας την συλλογή του, ένιωσα ότι θα μπορούσα να φορέσω κάποια κομμάτια από το πρωί μέχρι το βράδυ, ειδικότερα τα mini κοστούμια. Ενώ τα floral φορέματα είναι η αδυναμία μου για πιο formal εμφανίσεις. Τα μονόχρωμα φορέματα είναι ιδανικές επιλογές για το γραφείο ή ακόμη και ένα επαγγελματικό γεύμα. Ο συνδυασμός με χρωματιστές snake prints μπότες, σου δίνει την δυνατότητα να αντιγράψεις το στυλ και τις πρωινές ώρες. Τώρα τα midi λευκό ή μαύρο φόρεμα με δανδελα ή διαφάνειες θα το προτείνω για πιο special events και κυρίως αν σου αρέσει αυτό το στυλ. Εγω νομίζω δύσκολα θα έβαζα τόσο κλασσικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μου, αλλά που ξέρεις ίσως ο fashion designer να με πείσει ότι ένα τέτοιο outfit θα είναι μια fahion πρόκληση.

Η collection του Αndrew Gn για την άνοιξη / καλοκαίρι 2021 είναι η απόδειξη πως όταν υπάρχει καλόγουστος συνδυασμός χρωμάτων, patterns και prints, τότε η εμφάνιση σου θα κλέψει εντυπώσεις και θα είσαι πολύ fashionable.