ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ..Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ

Το κίτρινο χρώμα είναι statement για την άνοιξη /καλοκαίρι 2021.Η Pantone μέσα από την παλέτα χρωμάτων, κατατάσσει το yellow ως το κορυφαίο που θα φορεθεί αυτή την σεζόν . Η Pantone δείνει ένα μήνυμα αισιοδοξία και το ονομάζει” Illuminating” αφού βλέπει “το φως στο τέλος του τούνελ” και ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

Ένα φωτεινό, ζεστό χρώμα που εκπέμπει λάμψη. Ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας αλλά είναι ακόμη πιο chic σε sunkissed body. Η φωτεινότητα του το καθιστά ως το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού και η απλότητα του σου χαρίζει μια πολύ luxury εικόνα που γοητεύει.

Δεν σε περιορίζει καθόλου στις εμφανίσεις σου και αυτό το κάνει ακόμη πιο “friendly” αλλά και πιο επιθυμητό. Ένα κίτρινο φόρεμα haute couture πάντα κλέβει τις εντυπώσεις, γιατί εάν το επιλέξεις θα αποδείξεις πόσο stylish και fabulous είσαι. Το κίτρινο χρώμα έχει την ίδια φιλοσοφία με το χρυσό. Αυτοκρατορικο, φινετσάτο και glamour. Φορώντας το χρώμα της χρονιάς θα εντυπωσιάσεις και θα έχεις μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική εμφάνιση. Πρώτον γιατί δεν τολμούν όλες να το φορέσουν και δεύτερον θα εκπέμπεις δυναμισμό, ρομαντισμό, κομψότητα.

Πολύ σημαντικό, είναι να επιλέξεις ένα design που θα σε αναδεικνύει. Αυτή την σεζόν η μόδα είναι πολύ εντυπωσιακή. Φορέματα με βολάν, one shoulder, με σχισματα, crochet, με δαντέλες, με κρόσσια, με φουσκωμένα μανίκια ή ώμους. Maxi ή cocktail αναλόγως της περίπτωσης. Designs που σε συνδυασμό με το κίτρινο χρώμα θα σε δώσουν το πιο στυλατο αποτέλεσμα.

Για να εκπέμπεις θηλυκότητα, λάμψη και να να είσαι ένα βήμα πιο μπροστά στην μόδα, μην διστάσεις να φορέσεις ένα yellow haute couture dress. Οι γνωστοί fashion designers στα fashion show των μεγάλων πόλεων του εξωτερικού προτείνουν την απόχρωση μέσα από τις συλλογές τους ss2021.