ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ

Στη ζωή πρέπει να ρισκάρεις. Αυτή τη φορά θα μιλήσω για εμένα. Γιατί εγώ έχω ρισκάρει. Ποτέ δεν συμβιβάστηκα με το δεδομένο, με το κατεστημένο. Πάντα ήξερα ότι μπορώ να κάνω πολλά, ήξερα ότι μπορώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να του αποδείξω ότι η θέληση μου δεν έχει όρια. Λατρεύω τις προκλήσεις, λατρεύω να δοκιμάζω τις δυνατότητες μου, να αντιμετωπίζω τις αδυναμίες μου. Πίστευα και πιστεύω στα όνειρα.. Αλλά σε αυτά που μπορώ να αγγίξω, σε αυτά που δεν ήταν άπιαστα. Ποτε δεν τα πήγαινα καλά με τα “ροζ συννεφάκια”. Και να που η θέληση μου, η αυτοπεποίθηση μου, (γιατί χωρίς αυτή δεν θα έκανα τίποτα) ήταν οι αφορμές για να κάνω το επόμενο επαγγελματικό βήμα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η σταθερότητα που έχω στα θέλω μου, στα πιστεύω μου.
Τι και αν ήμουν σε ένα σίγουρο εργασιακό περιβάλλον, τι και αν είχα ένα “δυνατό” μισθό!!! Δύσκολη απόφαση, αλλά όχι και ακατόρθωτη.
Ποιος είπε ότι μια μαμά, δεν μπορεί να κάνει όλα αυτά που την γεμίζουν?Ποιος είπε ότι μια μαμά, μια γυναίκα που δεν είναι μοντέλο, celebrity δεν μπορεί να τολμήσει?

Η δύναμη της θέλησης ήταν τεράστια για να με σπρώξει να κάνω τα όνειρα μου πράξεις. Βήμα βήμα χωρίς να προσβάλω τον εαυτό μου, χωρίς να επιδιώκω το ακατόρθωτο. Πιστεύω στις δυνατότητες μου, πιστεύω σε εμένα.. Και ξέρεις γιατί? Γιατί κάποιοι έχουν πιστέψει σε εμένα και σε αυτούς οφείλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν με ενδιαφέρει εάν θα πιστέψουν όλοι,δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των πολλών. Αλλά των λίγων, αυτών που έχουν ένα λόγο, που έχουν άποψη.

Είμαι ευγνώμων για τις επιλογές μου, ευγνώμων για όσους μου δίνουν την ευκαιρία να βάζω στόχους, να αποδεικνύω στον εαυτό μου ότι στη ζωή πρέπει να ρισκάρεις, να δοκιμάζεις και κυρίως να ξέρεις τι θέλεις.

Ποτέ μην υποτιμήσεις τα όρια σου, τα θέλω σου, τις αντοχές σου. Αγάπησε τον εαυτό σου, δώσε του ότι του αξίζει. Πέταξε τις παρωπίδες και κοίταξε γύρω σου. Δες τι σε κάνει να χαμογελάς, τι σου δίνει ενέργεια και ένταση. Απλά άρπαξε το!!! Οι ευκαιρίες είναι για να δοκιμάζουμε τις προκλήσεις, τις δυνατότητες μας.Στη ζωή είσαι ο καπετάνιος του εαυτού σου!!!

Ανέκαθεν αγαπούσα την επικοινωνία με τους ανθρώπους, να μπορώ να μοιράζομαι τις γνώσεις μου, τις απόψεις μου, αλλά η αγάπη μου για την μόδα και την ομορφιά ήταν η κινητήριος δύναμη για να βάλω στη ζωή μου το HappyFacesblog αλλά το Beautymagic. Gr. Δυο αγάπες που καθημερινά μου υπενθυμίζουν οτι τα θέλω μου έγιναν πράξεις.

Κάπου εδώ θα σας πω ότι το στοίχημα με τον εαυτό μου δεν τελειώνει εδώ!!! Οι” μεγάλες αποστάσεις” χρειάζονται αντοχή, δύναμη, ταχύτητα. Βλέπεις από μακρυά το τέρμα και φοβάσαι, σκέφτεσαι εάν θα πετύχεις το στόχο σου.. Εγώ θα φτάσω στο στόχο και ξέρεις γιατί? Γιατί το θέλω!!!!

Photographer : Marios Askanis https://www.instagram.com/marios.askanis/?hl=en
Mua : Valentino Nicolaouhttps://www.instagram.com/valentinomakeupartist/?hl=en
Hair : Nikos Triggishttps://www.instagram.com/nikostriggis/
Location :Limassol Marina