ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Αγαπημένες μου, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αυτά τα Χριστούγεννα και γενικότερα αυτή την περίοδο θα φορέσω τα γιορτινά μου!!! Είναι αυτές οι ημέρες που λατρεύω να μας βλέπω τόσο λαμπερές και στυλατες. Λέμε ναι σε glamour outfits, ναι σε χρώματα φωτεινά, ναι σε συνδυασμούς που δύσκολα θα κάναμε, ναι σε ότι μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να είμαστε chic. Βρήκα τα πιο trendy outfits που θα σου χαρίσουν το στυλ και την φινέτσα που θέλεις. Sparkle outfits (δες το άρθρο μου στο ηλεκτρονικό τεύχος του Beautymagic) είναι η number one επιλογή, για festive nights. Cocktail sequin dresses που αναδεικνύουν την θηλυκότητα είναι μια πολύ sexy and glamour πρόταση. Ενώ το sparkle jumpsuit είναι το item που πάντα εντυπωσιάζει και τονίζει την σιλουέτα. Λατρεύω τα two items set (crop top and skirt) ή crop top συνδυασμένο με παντελόνι τύπου καμπάνα όπου είναι επιλογές που θα σου δώσουν τα εύσημα. Φορεσε αυτά τα υπέροχα outfits που χαρίζουν λάμψη και πάντα τραβάνε τα βλέμματα.
Mettalic outfits ειναι ότι πιο fashionable και θα προβάλλει την δυναμικότητα και την προσωπικότητα σου. Ενώ παλαιότερα μας έβγαζε πιο rock style, το mettallic outfit ανατρέπει και μας δείχνει μια πιο ρομαντική και γοητευτική του πλευρά. Σε απαλούς τόνους όπως το μωβ αλλά και σε silver, ένα mettallic lοοκ πάντα ξεχωρίζει.
Αν όμως δεν θέλεις ένα total sparkly outfit, τότε συνδύασε sequin φούστα (mini or midi) ή παντελόνι στο ίδιο στυλ με ένα μονόχρωμο knitwear. Μια πρόταση που θα σου δώσει πολλά bonus είναι να συνδυάσεις με το ίδιο χρώμα. Φορέματα, παντελονες, ολόσωμες φόρμες αλλά και blazer dresses είναι μερικές προτάσεις για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις και να είσαι πάντα in fashion.
Δεν γίνεται όμως να μιλάμε για festive outfits, και να μην αναφερθώ στα λατρεμένα και κομψά velvet outfits Μπορντό ή κυπαρρισι τα must colours που θα σε απογειώσουν. Προτείνω elegant velvet κοστούμια σε στενή γραμμή.
Αν πάλι θέλεις να φορέσεις κάτι πιο minimal αλλά να δείχνεις εξίσου glamour, τότε οι satin skirt με σχίσμα ή η tutu skirt, συνδυασμένες με ζιβάγκο είναι οι επιλογές σου.
Ότι και να επιλέξεις να θυμάσαι πως οι γόβες είναι must για αυτά τα outfits. Θα αναδείξεις το look με long sparkly stone σκουλαρίκια και με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Δοκίμασε mettalic. gold eyeshadows σε συνδυασμό με Red lipstick ή mpordo. Η απλά φορέσε το πιο hot κόκκινο κραγιόν σου με ένα black eyeliner και γυαλλαδες στο πρόσωπο. Μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά, αλλά εμείς θα τα ζήσουμε όσο πιο λαμπερά και στυλατα!!!