ΣΤΥΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ…CASUAL OUTFITS

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε εντυπωσιακές και chic. Η ψυχολογία σε τέτοιες καταστάσεις, βοηθά να περνάμε ομαλά τις αλλαγές που συμβαίνουν, ενώ με υψηλή αυτοπεποίθηση θα είμαστε δυναμικές τόσο για εμάς, αλλά και για τους γύρω μας. Θα σου προτείνω τα πιο cozy outfits για να είσαι chic, ελκυστική και γεμάτη θηλυκότητα ακόμα και στο σπίτι.. Casual outfits, άνετα σε γήινες αποχρώσεις. Λατρεύω τα knitwear sets. Crop tops  και trousers ή ακόμη και short trousers. Ζεστά outfits, που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα, ενώ μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τα συνδυάσεις με αθλητικό ή Sneaker παπούτσι ή με αρβυλακια.
Τα αγαπημένα μου teddy oversized hoodie που είναι το fashion statement για cozy  streetstyle εμφανίσεις .Όπως και να το κάνουμε αυτό το outfit είναι πιο girly αλλά αν το συνδυάσεις με ψηλογονατες μπότες, θα του δώσεις άλλο αέρα.
Αν θέλεις να είσαι ακόμη πιο sporty girl, τότε τα leggings και τα bicycle shorts είναι trendy επιλογές. Συνδύασε με φαρδιές φόρμες ή πλατιές ζακέτες και θα εχεις το πιο stylish casual outfit. Εννοείται πως οι fashion αθλητικες φόρμες είναι μια επιλογή που κρατά την πρώτη θέση στη λίστα και δίνουν στυλ σε κάθε εμφάνιση. Προτίμησε σε πιο φαρδιά γραμμή, για να δείχνεις πιο cool. Φέτος το λιλά και το γαλάζιο έχουν την τιμητική τους σε αυτό το outfit. Ενώ οι fashionistas μας προτείνουν crop hoodie and tracksuit set.
Μία επιλογή που θεωρώ perfect και χαρίζει θηλυκότητα στη κάθε γυναίκα, είναι τα μάλλινα oversized φορέματα. Είναι ένα στυλ που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση, θα σου αλλάξει την διάθεση και πάντα θα γοητεύει.
Αν όμως θέλεις να περάσεις μια μέρα   φορώντας τις πυτζάμες σου, τότε επελεψε σε satin set. Για να είσαι ακόμη πιο sexy, σου προτείνω sleapwear cute shirt.
Ότι και να επιλέξεις, φρόντισε να είσαι καθημερινώς περιποιημένη, με ελαφρύ makeup για να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή ή υιοθέτησε το makeup trend (no makeup). Ενω σε αυτά τα styles που σου έχω προτείνει, τα ανάλαφρα wavy hairstyles ταιριάζουν απόλυτα.
Να θυμάσαι πως το ναζι και η τσαχπινιά είναι τα πιο σημαντικά συστατικά για να είσαι ακόμη πιο cozy, επιθυμητή και εντυπωσιακή.