ΤΑ ΠΙΟ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΤΟΥ 2021

Μπορεί η πανδημία να χάλασε τα σχέδια σε όλες τις υποψήφιες νυφουλες, αλλά αυτή η χρονιά θα είναι δικιά σας!!! Ετοιμάζεσε να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας και να συνάντησεις τον άνθρωπο της ζωή σου και θέλεις να είσαι λαμπερή και εντυπωσιακή !!! Αυτή η τόσο ξεχωριστή ημέρα σου ανήκει. Είσαι η προταγωνιστρια του δικού σου παραμυθιού και θέλεις να το ζήσεις, να το απολαύσεις, θέλεις να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να αντικρίσεις αυτό που ονειρευόσουν όταν ήσουν μικρή. Θέλεις να είσαι η πριγκίπισσα που θα την δει ο πρίγκιπας και θα πει αυτή είναι δικιά μου. Ξέρω πολύ καλά πως αισθάνεσαι, ξέρω ότι το παραμύθι ξεκινά από την πρώτη ημέρα που λες το ‘I do’… Γι αυτό θέλω να σου δώσω τις πιο όμορφες και κομψές ιδέες για νυφικά, έτσι ώστε να επιλεξεις αυτό που σου ταιριάζει.Εψαξα και βρήκα για εσένα τα πιο υπέροχα νυφικά για την άνοιξη/ καλοκαίρι 2021.

Το να ψάξεις σε όλους τους οίκους νυφικών, όλα τα περιοδικά γάμου, το να ρωτήσεις την μαμά τις φίλες σου και γενικότερα να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ μέχρι να αποφασίσεις, ίσως αυτό σε μπερδέψει και συνάμα να σε αγχώσει. Σκέψου αρχικά τι στυλ σου ταιριάζει και τι μπορείς να υποστηρίξεις
Μην ξεχνάς ότι αυτή την ημέρα, πρέπει να είσαι εσύ. Ανάλογα με τον σωματοτυπο και την προσωπικότητα σου θα βρεις το νυφικό που θα σε αναδείξει. Άρα το να πας σε ένα σχεδιαστή μόδας ή σε ένα atelier όπου θα σε συμβουλέψει το κατάλληλο πρόσωπο, θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Σημαντικό ειναι να γνωρίζεις εξ αρχής το στυλ και την γραμμή που θέλεις να ακολουθήσεις, έτσι ώστε να μην δυσκολευτείς με τις επιλογές. Το νυφικό πρέπει να ταιριάζει με το concept όλο. Για ένα πιο όμορφο συνολικό αποτέλεσμα, φρόντισε να υπάρχει μια ομοιομορφία και προτίμησε να υποδείξεις γούστο και στυλ. Η κάθε λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά και θα δώσει εντυπώσεις. Σε επόμενα ποστ θα αναφερθώ και σε wedding makeup looks, hairlooks αλλά και για διακόσμηση. Φυσικά αν κοιτάξεις σε προηγούμενα άρθρα μου θα βρεις όμορφες και εντυπωσιακές ιδέες.

Καταρχάς σκέψου τι στυλ κορίτσι είσαι και τι ύφος θέλεις να ακολουθήσεις. Ρομαντικό, classy μοντέρνο, minimal, boho? Θέλεις να συνδυάσεις το ρομαντικό με το classy ή με το μοντέρνο,θέλεις minimal αλλά classy ή ρομαντικό και boho? Ή προτιμάς μοντέρνο αλλά με πιο classy στοιχεία. Μήπως είσαι πιο fashion girl και θέλεις να κάνεις το μεγάλο μπαμ? Μήπως δεν ανακάλυψες ακόμη το στυλ σου και δεν ξέρεις τι θα σου ταιριάζει? Μην μου στεναχωριέσαι καθόλου, γιατί σήμερα θα δεις τα πιο γουστόζικα νυφικά του 2021.

Ρομαντικά crown wedding dresses, A- line που αναδεικνύουν το σώμα, mini wedding dresses. Η μόδα στα νυφικά απευθύνεται σε κάθε γυναίκα και στυλ. Νυφικά με δανδελα με διαφάνειες, με luxury υφάσματα, με 3D flowers prints ή άλλα μοτίβα, με πολύτιμες πέτρες ή χωρίς. Με feathers ή τούλι. Νυφικά με μακρυά μανικια σε στενή ή πιο φαρδύα γραμμή,sweet heart ή one shoulder. Με ονειρική ουρά ή ασυμμετριες. Μια μεγάλη γκάμα από τα πιο stylish νυφικά για όλες εσάς που θέλετε να εντυπωσιάσετε και να ξεχωρίσετε.

Αν είσαι πιο boho girl τότε τα νυφικά με πεσμένο ώμο είναι ιδανικά. Το boho έχει ρομαντικά στοιχεία γι αυτό προτίμησε αντί το νυφικό βέλος να φορέσεις ένα στεφάνι από ανθυσμενα λουλούδια ή μια χρυσή αλυσίδα στα μαλλιά (τύπου indian style), με ένα ελαφρύ wavy hair look. Το βέλος ή πέπλο είναι πολύ εντυπωσιακές επιλογές που ειδικά εάν έχουν 3D μοτίβα και ταιριαζουν με όλα τα hair styles.

Νυφικά με έντονο τούλι, πιο φρου φρου αλλά και νυφικά με feathers είναι fashion επιλογές που όμως αν είσαι τέτοιο κορίτσι θα πρέπει οπωσδήποτε να φορέσεις. Είναι το στυλ σου και εκείνη την ημέρα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου.

Όχι δεν ξέχασα να σας πω για το χρώμα!!! Το αφήσα στο τέλος διότι θέλω να το τονίσω!!! Ει, αι υπέρ του λευκού. Μπορεί το ivory ή το ελαφρώς silver ή οff White να είναι trends, αλλά κορίτσια μου το λευκό είναι το χρώμα της απλότητας, της αγνότητας, ειναι το χρώμα που θα σου δώσει λάμψη. Είναι το χρώμα που θα το χαρείς και θα σε απογειώσει. Σκέψου λίγο ότι στις φωτογραφίες ένα λευκό νυφικό πάντα ξεχωρίζει και προκαλεί υψηλή αισθητική.Ένα εντυπωσιακό νυφικό απαιτεί το κατάλληλο παπούτσι και τα σωστά κοσμήματα ανάλογα με το στυλ του νυφικού. Προτίμησε άνετα παπούτσια σε λευκό ή off white χρώμα, γιατί η ημέρα είναι μεγάλη και δεν πρέπει να σε κουράσουν. Ενώ προτίμησε σκουλαρίκια αντί κολιέ. Ένα διακριτικό ή ακόμη και μεγάλο σκουλαρίκι θα εξαρτηθεί από το νυφικό και το στυλ σου.

Να θυμάσαι ότι το μυστικό για να βρεις το νυφικό των ονείρων σου είναι να κλείσεις τα μάτια και να φανταστείς λίγο πως θα ήθελες να δείχνεις, τι θα αρέσει στον άνθρωπο σου και τι είναι αυτό που θα σε κάνει να χαμογελάς!!!