ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ONLINE SHOP FASHIONROOMLN

Ανέκαθεν θαύμαζα τις γυναίκες που έχουν όνειρα,στόχους ,φιλοδοξίες .Τις γυναίκες που δεν συμβιβάστηκαν ποτέ με το κατεστημένο , με τις έτοιμες και βολεμένες καταστάσεις ,με το επάγγελμα που δεν τις γεμίζει. Αυτές οι γυναίκες προχωρούν με βάση τα θέλω τους και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν όλα όσα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους.Μια τέτοια γυναίκα είναι η Λια Νικολαου, η οποία βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του online shop Fashionroomln. Η Λια είναι μια ισχυρή προσωπικότητα που με έχει κερδίσει από την πρώτη μας συνάντηση. Φιλική ,ενθουσιώδης , επαγγελματίας, χαμογελαστή και προσιτή .Μια γυναίκα που δεν σταματά να ψάχνεται και να θέλει να περάσει σε κάθε γυναίκα το μήνυμα ,ότι εάν θέλεις κάτι τόσο πολύ χρειάζεται να το τρέξεις,να το προσπαθήσεις ,να επιμένεις και να είσαι εκεί .

Η αγάπη της για τη μόδα ήταν αρκετή για να βάλει το Fashionroomln στη ζωή της και να γίνει η καθημερινή της ενασχόληση ,έγνοια και κυρίως να γίνει κομμάτι του εαυτού της . Η αυτοπεποίθηση της ότι θα πετύχει , το γούστο που διαθέτει ,το μάτι που διακρίνει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και η αγάπη της στις γυναίκες είναι τα κλειδιά της που την οδηγούν στην σημερινή της επιτυχία στο διαδικτυακό τομέα .

Η Λια μας συστήνεται και εμείς γνωρίζουμε καλύτερα τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το Fashionroomln. Ο άνθρωπος που τρέχει για να βρει τα trends , να βρει κομμάτια που θα καλύψει όλες τις γυναίκες,ρούχα ποιοτικά με άποψη που να εκφράζουν κομψότητα και θηλυκότητα. Είναι ο άνθρωπος που θα κανείς την παραγγελία σου και θα σου την ετοιμάσει άμεσα. Θα σε βοηθήσει να επιλέξεις ακόμη και online αυτό που σου ταιριάζει και δεν θα διστάσει να σου πει την ειλικρινή της άποψη.

received_3042912096029076
received_406855211107856

Πως μπήκε στη ζωή σου το fashionroomln?

Το Fashionroomln θα πω ότι μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή μου εδώ και ενάμιση χρόνο. Η αγάπη μου για την μόδα με οδήγησε μα αφήσω τον τομέα των πωλήσεων όπου και εργαζόμουν αρκετά χρόνια.Ξεκίνησα δειλά δειλά αρχικά με τις φίλες μου και σήμερα έχω την χαρά να ντύνω και άλλες γυναίκες.

Ποιες γυναίκες μπορούν να ντυθούν και ποιες αφορά το fashionroomln?

Αφορά όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και στυλ.Από 25 μέχρι 55 χρόνων είναι οι ηλικίες που μπορούν να ντυθούν και να εντυπωσιάσουν.

Πίσω από κάθε παραγγελία υπάρχει κάποιο στυλ γυναίκας που έχεις στο μυαλό σου;Σε δυσκολεύει μια παραγγελία;

Πάντα υπάρχουν διαφορά στυλ γυναίκας μέσα στο μυαλό μου όταν γίνεται η παραγγελία.Αλλά δίνω έμφαση και επικεντρώνομαι στις ανάγκες που έχουμε εμείς οι γυναίκες στην καθημερινότητα μας.

Εσύ ποια γυναίκα θεωρείς πρότυπο όσο αφορά το στυλ και το ντύσιμο της;

Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που θαυμάζω και θεωρώ ότι είναι πρότυπα τόσο με το ντύσιμο τους όσο και με το στυλ.Γυναίκες που εκπέμπουν θηλυκότητα ,κομψότητα και γοητεύουν σε κάθε τους εμφάνιση.Προσωπικά θαυμάζω και μου αρέσουν πολύ για το στυλ τους η Ραμόνα Φίλιπ και η Άννα Φακα.

Παρακολουθείς τη μόδα;Ακολουθείς τα trends η κοιτάζεις τις ανάγκες και το στυλ της γυναίκας σε μια καθημερινότητα;

Σίγουρα παρακολουθώ την μόδα και τα trends, Όμως το δικό μου brand έχει την δικιά του ταυτότητα και στόχος είναι να ντύνει γυναίκες που αγαπούν και επιθυμούν την διαχρονικότητα χωρίς να παραμερίζουν τα trends.Γι αυτό άλλωστε συνεργάζομαι με εταιρείες που έχουν μια διαχρονική πορεία στον χώρο .Η σημερινή γυναίκα θέλει να είμαι κομψή και άνετη από το πρωί.Έχει ανάγκη να είμαι όμορφη και εντυπωσιακή και δεν περιμένει να έχει μια επίσημη έξοδο για να ντυθεί.

Οι Κύπριες είναι καλοντυμένες; Τι προτιμούν για τις αγορές τους;

Τα τελευταία χρόνια οι Κυπριαιες κατατάσσονται στις καλοντυμένες .Επιλέγουν ρούχα διαχρονικά με άποψη.Είναι απαιτητικές και έχουν γούστο .Προτιμούν κομμάτια που θα μπορούν να τα φοράνε από το πρωί μέχρι το βράδυ και μα νιώθουν άνετες και στυλατες.

Τι σημαίνει για εσένα μόδα και τι στυλ;

Για εμένα μόδα και στυλ πάνε μαζί.Είναι αλληλένδετα και το ένα υποστηρίζει το άλλο.Έχουν την δύναμη να αλλάξουν μια γυναίκα εμφανισιακά και να την κάνουν να νιώθει όμορφη και μοναδική.

Ποια τα σχέδια σου όσο αφορά το fashionroomln?

Δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα να έχω το δικό μου χώρο,ένα όμορφο και γουστόζικο μαγαζί,όπου θα υπάρχει και προσωπική επαφή με τον κόσμο που εμπιστεύεται και στηρίζει το Fashionroomln. https://instagram.com/fashionroomln?utm_medium=copy_link.