3 CHIC JUMPSUITS ΑΠΟ FASHIONROOMLN ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑ

Το καλοκαίρι λέμε ναι στις ολόσωμες φόρμες!!! Εμείς οι γυναίκες ανοίγουμε την ντουλάπα και σκεφτόμαστε τι να φορέσουμε, τι συνδυασμούς να κάνουμε βάζουμε, βγαζουμε μέχρι να καταλήξουμε σε εκείνο το outfit που μας ταιριάζει. Όση αυτοπεποίθηση και αν έχουμε, κάποιες φορές θέλουμε να νιώθουμε “ασφαλής” με το ντύσιμο μας. Θέλουμε να ειμαστε όμορφες, κομψές, εντυπωσιακές, γοητευτικές με θηλυκότητα και ταμπεραμέντο. Τα jumpsuits είναι αυτό το κομμάτι που όταν το φορέσει μια γυναίκα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξει βλέμματα ή να μην δεχθεί σχόλια.

IMG_20210723_003019
IMG_20210723_005940

Το online Fashionroomln στην Νεα του καλοκαιρινή συλλογή μας προτείνει ολόσωμες φόρμες για all day εμφανίσεις. Floral, boho, ethnic, μονόχρωμες και με διάφορα άλλα μοτίβα. Επιλογές ς που θα αγαπήσεις και θα θέλεις να τις βάλεις στην ντουλάπα σου. Άνετες, αέρινες, με κομψή προσέγγιση που αγκαλιάζουν το σώμα και σε κάνουν να θέλεις να τις φοράς χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εγώ βρήκα 3 ολόσωμες φόρμες από το Fashionroomln και η αλήθεια έχω τρελαθεί!!!Τις έχω συνδυάσει με ζώνη στη μέση ενώ τα κοσμήματα μπορούν να μετατρέψουν ένα πιο χαλαρό και καθημερινό outfit, σε πιο formal. https://instagram.com/fashionroomln?utm_medium=copy_link