4 ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ TRENDS SS22

Κάπου εδώ πρέπει να κάνουμε ένα check στην ντουλάπα μας και να βρούμε οτιδήποτε σε πράσινο , πορτοκαλί ,γαλάζιο και ροζ !!! Γιατί πολύ απλά αυτά είναι τα χρώματα που θα φορεθούν την άνοιξη και το καλοκαίρι!!!Πάμε όμως να δούμε όμως ποια είναι τa fashion trends που θα πρωταγωνιστούν και θα κλέψουν τα βλέμματα ; Στις πασαρέλες των μεγαλουπόλεων οι κροίσοι της μόδας φρόντισαν να μας δείξουν outfits που εμπνέουν στυλ, κομψότητα , θηλυκότητα . Η μόδα ss22 κάνει ένα throwback σε παλαιότερες συλλογές και επαναφέρει ότι πιο chic και stylish. Οι fashion designers μας εξέπληξαν μέσα από συλλογές όπου ένα «αυστηρό ένδυμα» μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύ μοντέρνο με girly και ζωηρή διάθεση .

Ο οίκος Moschino μας παρουσιάζει «μαμαδίστικα» outfits όπως one shoulder dress ή three pieces set σε παστέλ αποχρώσεις , αφού τα υφάσματα απεικονίζουν παιχνιδιάρικα prints με ζωάκια όπως αρκουδάκια , ελεφαντάκια και γενικά μας παραπέμπει στον παραμυθένιο κόσμο των μωρών .

Αναμφίβολα ο οίκος Chanel έχει την συνταγή για να είμαστε κομψές με άποψη και ταμπεραμέντο . Τα crochet είναι το must trend !!! Το runway του οίκου αποτελούσε μια αναδρομή στη δεκαετία του 80 . Crop tops συνδυασμένα με πολυ κοντά σορτς . Αλλά και tweed ρούχα αποτελούν την πιο luxury and elegant επιλογή για ιδιαίτερες και προσεγμένες εμφανίσεις. Για πιο cozy αλλά chic εμφανίσεις μας προτείνει biscycle shorts συνδυασμένα με ψηλοτάκουνα .

IMG_2535[1]
IMG_2538[1]

Ε ναι την άνοιξη θα φορέσουμε τα ανοικτόχρωμα κοστούμια !!! Εξάλλου ο οίκος Versace μας προτείνει τα ανδρόγυνο κοστούμια σε έντονους χρωματισμούς και κάνει ένα συνδυασμό χρωμάτων ανάμεσα σε tops , παπούτσια και τσάντες . Ένα mix and match το οποίο αποτελεί strong detail για το outfit.

Ρομαντικές και classy προτάσεις από τον αγαπημένο μου fashion designer Zuhair Murad ,αφού μας παρουσίασε φορεματα αλλά και tops με φαρδιά μανίκια με βολάν σε chiffon και lace. Άκρως αριστοκρατική συλλογή με το λευκό ,μαύρο και λιλά να έχουν την πρωτιά .

Η μόδα αποτελεί προσωπική υπόθεση για τον κάθε ένα αλλά γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή όταν παίρνει στοιχεία από προηγούμενες δεκαετίες , παλαιότερα trends και runways και κάνει ένα μοναδικό πάντρεμα στυλ, patterns and prints με αποτέλεσμα να γοητεύει και να μας ξυπνά την διάθεση να θελουμε να δοκιμάσουμε στυλ και απόψεις που μέχρι τώρα ήταν μακρυά από εμάς!!!