5 fashion statements aw22/23

Φθινοπωρινά fashion statements που θα μας οδηγήσουν στις πιο stylish and fashionable εμφανίσεις .Η κάθε γυναίκα θέλει να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει με το στυλ και τις επιλογές της . Fashion and style δυο έννοιες που η μια συμπληρώνει την άλλη . Όταν υπάρχει γούστο , καλή αισθητική και κυρίως όταν πίσω από κάθε outfit εκπέμπουν  η κομψότητα και η θηλυκότητα τότε το αποτέλεσμα θα μιλήσει από μόνο του . Είσαι έτοιμη να μάθεις ποια είναι τα 5 φθινοπωρινά  fashion statements?

Pearl crop top

Η απόλυτη πρόταση για να είσαι chic and fabulous. Ένα Pearl crop top αποτελεί από μόνο του κόσμημα . Μπορείς να το φορέσεις πάνω  από oversized πουκαμίσα αλλά και πάνω από blazer . Ενώ τον χειμώνα θα τα φορέσουμε πολυ με μάλλινα ζιβάγκο .

Jeans με κρόσια στρας και πέρλες

Αν μέχρι τώρα  απέφευγες να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου jeans ( παντελόνι , μπουφάν , πουκάμισο ) διακοσμημένα με κρόσια στρας και κεντημένα με πέρλες , φέτος θα το επιδιώξεις. Είναι trend και εγώ προσωπικά έχω ενθουσιαστεί με τα κορόιδα στρας στο τελείωμα στο παντελόνι . Συνδυάζοντας ένα sparkle crop top είσαι έτοιμη για βραδινές εξορμήσεις .

Metallic inspo

Ήρθε και έμεινε !!! Τα metallic outfits είναι μια πολύ fashionable επιλογή, αφού μπορείς να δοκιμάσεις το total μεταλιζέ look ή να συνδυάσεις με μάλλινα και hoodies για πιο cozy style. Με αρβυλακι ή αθλητικό είσαι θα εντυπωσιάσεις .

Long coat

Είναι must item αλλά και all day επιλογή.Μπορείς να το φορέσεις με αθλητικές φόρμες αλλά και με βράδυ φόρεμα . Αποτελεί ένα classy και διαχρονικό κομμάτι που θα το λατρέψεις.     

 

Feathers details

Τα feathers outfits μας έχουν απασχολήσει όλη την σεζόν αλλά θα τα αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τον φθινόπωρο φορώντας satin κοστουμι μονόχρωμο ή με print . Μια luxury επιλογή για ιδιαίτερες και προσεγμένες εμφανίσεις με άποψη .

4F24CB80-D724-4254-9EB0-4D5328E87021
BCBDE996-D6D9-4029-B91F-88C014D3B6F2