7 FESTIVE OUTFITS BY AVELLI BOUTIQUE

Βρισκόμαστε στην πιο “μαγική εβδομάδα “ της χρονιάς και η ατμόσφαιρα μας δίνει έμπνευση για να είμαστε λαμπερές και στυλάτες . Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται παντού και δημιουργεί όμορφα και χαρούμενα συναισθήματα .Εμείς οι γυναίκες είμαστε ακόμη πιο εντυπωσιακές και γινόμαστε πιστοί followers της μόδας .Αρπάζουμε την ευκαιρία και φοράμε ότι πιο glamour και luxury μας λανσάρει η μόδα γιατί είναι αυτή η στιγμή που ακόμη και η υπερβολή έχει θέση . Μας εξιτάρουν κομμάτια που διαφορετικά θα μας προβλημάτιζαν .Μας γοητεύει το κομψό και αναζητάμε outfits με υψηλή αισθητική ,θηλυκότητα και ταμπεραμέντο .Items που να αναδεικνύουν το στυλ μας και να μας κάνουν εντυπωσιακές και επιθυμητές .

Αυτά τα Χριστούγεννα η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στην Avelli boutique και μια βόλτα θα σε κάνει να διαπιστώσεις πόσο δίκαιο έχω. Η Avelli boutique μετά από ένα χρόνο παρουσίας της στην Κυπριακή αγορά , μας εντυπωσιάζει με τα πιο festive ,glamour ,sparkle ,luxury ,chic outfits που είναι must για κάθε γυναίκα που θέλει να είμαι fashionable and stylish αλλά να είμαι ταυτόχρονα classy and elegant.

received_283719973739270
received_1298277473930903

Εγώ φόρεσα τα γιορτινά μου και σας παρουσιάζω ένα μέρος της νέας συλλογής της Avelli boutique και είμαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιαστείτε . Κομψά velvet φορέματα με λεπτομέρειες κερδίζουν βλέμματα αλλά και sparkle φορέματα ή two pieces set για να είσαι ακόμη πιο diva .

Η Avelli boutique είναι κοντά σε κάθε γυναίκα που θέλει να πάει ένα βήμα πιο πέρα από το συνηθισμένο στυλ.Όραμα της είναι μέσα από την συλλογή της να μπορεί η κάθε μια από εμάς να νιώθει όμορφη με αυτοπεποίθηση και στυλ.

Εγώ προσωπικά έχω λατρέψει την νέα βραδινή συλλογή της Avelli boutique και αν με ρωτήσετε πιο outfit έχω ξεχωρίσει θα σας πω… Το μαύρο βελούδινο φόρεμα με τον κόμπο και τα ανοίγματα βρίσκεται ήδη στην ντουλάπα μου!!!!