ALL ABOUT BEADS AND BEACH OUTFITS

All About Beads… θα είναι η επιλογή σου για αυτό το καλοκαίρι!!!Ξέρεις γιατί? Θα εισαι σικατη, fashionable και πολύ cozy. Η Τζοάννα Σαββίδη με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, δημιουργεί χειροποίητα κοσμήματα με υψηλή αισθητική που θα φορέσουμε στην παραλία ή στην πισίνα. Θα αγαπήσεις τις εμφανίσεις με μαγιό, που εκπέμπουν κομψότητα και θηλυκότητα. Ένα luxury beach look, πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις, γιατί προδίδει αυτοπεποίθηση και φινέτσα. Οι πολυτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι εκφράζουν την πολυτέλεια και την καλαισθησία. Συνδυάζοντας ένα χειροποίητο κόσμημα με ένα beach outfit, αμέσως θα κλέψεις τα βλέμματα. Η Τζοάννα μας προτείνει το απόλυτο mix & match σε χρωματισμούς. Είναι καλοκαίρι και λατρεύει την ένταση και την ζωντάνια των χρωμάτων.

IMG_20210608_134215
IMG_20210608_130133

Girly and chic κολιέ ή βραχιόλια αλλά και μονόχρωμα κολιέ συνδυασμένα με χρυσή αλυσίδα. Οι πέρλες είναι statement για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις και αναδεικνύουν ένα γουστόζικο στυλ. Ενώ σε καφέ γήινες αποχρώσεις είναι μια επιλογή που θα σε απογειώσει και θα σου δώσει more credits.

Συνδύασε τις υπέροχες δημιουργίες από το All About Beads με ψαθινα καπέλα, μπαντανες, φουλάρια και oversized sunglasses. Φορέσε τα πιο fashion καφτάνια και απέδειξε πως η μόδα πάει ακόμη και στην παραλία.

Πρόταση της ημέρας : Για hens party το All About Beads μας προτείνει βραχιόλια ποδιού, όπου οι πέρλες συνδυάζουν απλότητα, κομψότητα και γούστο!!

https://www.instagram.com/_all_about_beads_/?hl=en